Menu

În fiecare an, Knorr Bulioane pregătește pentru industria HoReCa din România o tombolă specială. Ce ți-am pregătit de data aceasta?

Între 22 aprilie și 20 mai 2024, Knorr Bulioane te invită să răspunzi la o întrebare și să participi la tombolă!

CU CE PREPARATE DIN MENIUL TĂU SE POTRIVESC BULIOANELE KNORR PROFESSIONAL?

 

Cum poți participa?

E simplu! Răspunde la întrebarea de mai sus, completează formularul până pe data de 20 mai 2024 și intri automat în tragerea la sorți pentru unul dintre cele:

  • 3 seturi x cuțite de bucătărie Zwilling
  • 3 x oale profesionale din gama Hendi Kitchen Line

Și pentru că ne dorim să susținem cât mai mulți bucătari, poți să împărtășești această tombolă cu colegii și prietenii tăi din industrie. Cine știe, poate vor fi și ei norocoși!

Cine poate participa?

Campania se adresează oricărei persoane fizice, bucătar, sous-chef, ajutor de bucătar, administrator/manager restaurant, proprietar, manager de vanzari, angajat al unui operator HoReCa (precum restaurante, cantine, hoteluri/ restaurante din hoteluri, săli de organizare evenimente) din întreaga țară. 

Desemnarea câștigătorilor

Cei 6 câștigători vor fi aleși prin tragere la sorți și vor fi anunțați public pe data de 24 mai 2024. Se vor lua în considerare înscrierile unice, astfel că un participant se poate înscrie o singură dată în tombolă pe durata acesteia.

Nu rata șansa să câștigi prin tragere la sorți unul dintre cele 6 premii formate din 3 seturi de cuțite Zwilling sau 3 oale Hendi Kitchen Line care îți vor fi de ajutor în bucătărie pentru prepararea celor mai creative dish-uri! Împărtășești și câștigi! Succes!

Poți consulta regulamentul complet al campaniei AICI.

ÎNSCRIE-TE ÎN CAMPANIE

Home
Produse
Retete
Inspiratie
Menu