Menu

I-am invitat pe Laurentiu Mata, fondatorul platformei Top Hospitality Network Romania, antreprenor si consultant in industria HoReCa si Chef Mihai Munteanu (Munti), castigatorul sezonului 6 “Chefi la Cutite” sa discutam mai multe despre acest fenomen.

Poti gasi in cadrul aplicatiei UniChef sesiunile intregi cu cei doi invitati speciali. 

In aplicatia UniChef ai acces la peste 145 de retete, 33 de module de curs si 28 de Chefi traineri.

Laurentiu Mata (stanga) si Chef Robert Voicu (dreapta) Laurentiu Mata (stanga) si Chef Robert Voicu (dreapta)

In cadrul workshop-ului despre FOOD TRUCK si STREET FOOD vei afla:

  • ce inseamna sa faci un studiu de fezabilitate pentru a-ti dezvolta propria afacere profitabila in domeniul street food-ului;
  • cum sa investesti inteligent;
  • cum sa manageriezi corect o afacere de street food;
  • cum sa negociezi corect si cu cine sa negociezi;
  • cum sa iti conturezi brand-ul pe care urmeaza sa il lansezi;
  • cum sa-ti dezvolti afacerea in piata din Romania, dar nu numai;
  • care sunt etapele pe care trebuie sa le ai in vedere din momentul in care faci aceasta investitie, pana la momentul in care ai ajuns la profitabilitate;
  • cum mentii relatia cu publicul in dezvoltarea afacerii tale.
Chef Robert Voicu (stanga) si Chef Mihai Munteanu (dreapta) Chef Robert Voicu (stanga) si Chef Mihai Munteanu (dreapta)

Chef Munti: “Nu duc lipsa de clienti, dar asta se intampla in momentul in care ai un produs bun. Lumea nu vine dupa numele meu, lumea s-a obisnuit cu mancarea mea si atunci incerc sa le dau tot timpul cate ceva nou. Pana si deserturile le fac de mana pe truck.”

Urmareste demonstratia culinara din aplicatia UniChef in sectiunea Cursuri - Food Truck, pentru a afla secretele lui Chef Munti cand vine vorba de trendul ascendent al preparatelor vegetariene si vegane.

In sesiunea culinara, Chef Mihai Munteanu si Chef Robert Voicu ne-au incantat cu retete specifice pentru food truck-uri, simple, dar dupa care consumatorii sunt innebuniti.

Integreaza cele 4 preparate pregatite de Chef Munti in meniul truck-ului tau si incanta-ti clientii:

  1. Philly Cheese Steak Sandwiches (Sendvis cu antricot de vita la gratar si mix de branzeturi)
  2. Burger LA Cheese by Gourmet Street Food Truck
  3. Burger Veggie NoBeef (Burger vegetarian)
  4. Loaded Fries Veggie Chicken (Cartofi prajiti, NoChicken Chunks si cheddar gratinat)

Se estimeaza ca in momentul de fata piata de street food din Romania este undeva la 5-10% si este in continua crestere. Nu doar HoReCa, ci si piata de mancare de strada are nevoie de produse variate care sa satisfaca un numar cat mai mare de consumatori.

Fie ca vorbim de burgeri, hot dog, pizza, sandwich-uri, produse din pui, peste si crustacee, cartofi prajiti, multe tipuri de legume si desigur produse vegane alternative la carne precum The Vegetarian Butcher, sosurile din gama Hellmann’s sunt cea mai potrivita alegere pentru preparatele din food truck-uri, oferind retetelor tale un gust deosebit.

Cu produsele din gama The Vegetarian Butcher si dressing-urile din gama Hellmann’s vei reusi sa te diferentiezi in piata de food truck. Alege NoChicken ChunksNoChicken Nuggets, Raw NoBeef BurgerNoSchnitzel pentru diversitate, unicitate și gust desavarsit.

Sosurile Hellmann’s adauga plus valoare preparatelor tale si te diferentiaza de concurenta. Ai la dispozitie diverse sortimente delicioase potrivite diferitelor preparate din zona de street food: Hellmann's Sos de maioneza cu suc de lamaieHellmann's Sos Salsa IuteHellmann's KetchupHellmann's Sos BarbequeHellmann's Sos de Maioneza RealDressing Hellmann's 1000 de Insule.

Descopera solutii pentru food-truck-ul tau de la Hellmann's si The Vegetarian Butcher

Descopera solutii pentru food-truck-ul tau de la Hellmann's si The Vegetarian Butcher

Descarca ghidul UFS Food Truck

Stiai ca igienizarea si curatenia reprezinta unul dintre principalii factori ai unei recenzii pozitive / ai unui review pozitiv? Investeste in produse profesionale de curatenie si dezinfectare. Prioritizeaza igiena si siguranta clientilor si angajatilor tai!

Daca ai un food truck si activezi in industria de street food, este important sa fii atent la cateva masuri de siguranta. Igiena personala a chefilor, bucatarilor si a personalului trebuie sa fie respectata. Suplimentează bucataria cu dezinfectanti si asigura-te ca previi contaminarea meniurilor.

Apeleaza la consultantii in curatenie din echipa Diversey Romania pentru a ridica standardele de curatenie si in acelasi timp pentru a reduce costurile.

Home
Produse
Retete
Inspiratie
Menu