Menu

Ingrediente

+

Pentru carnea de porc

Pentru supa baza de pui


Bucata perfecta de carne de porc putina grasime pe ea deoarece confera carnii un gust aparte. Carnea trebuie sa aiba consistenta si culoare roz-cenusiu.

...

Mod de preparare

  1. Pentru carnea de porc

    • Asezoneaza carnea de porc cu sare si piper proaspat macinat. Incalzeste tava de gatire pana devine fierbinte si adauga putin ulei de masline. Frige carnea pana bucatile de coaste au o culoare caramelizata. Adauga ghimbirul si usturoiul taiat fin, apoi presara fulgii de chilli si anason stelat.
    • Acum ca avem toate aromele intens parfumate, adauga Hellmann's Sos Barbecue pentru a da culoare si a carameliza mai intens bucatile de coaste, iar pentru a balansa gustul dulce-sarat adauga vin alb demisec.
    • Lasa sa se combine toate aromele si parfumurile condimentelor. Condimenteaza dupa gust.
  2. Pentru supa baza de pui

    • Adauga supa baza de pui obtinuta din apa care ajunge la temperatura de fierbere si Knorr Concentrat de pui pana aproape se acopera carnea. Introdu in cuptorul preincalzit la 180°C si gateste pe ambele parti cate 30 de minute.
Home
Produse
Retete
Inspiratie
Menu