Menu

Activezi în industria HoReCa? Atunci, nu rata șansa de a câștiga două bilete la meciul România - Belgia din cadrul UEFA 2024! Meciul va avea loc pe data de 22 iunie pe Cologne Stadium în Germania, iar tu poți fi unul dintre suporterii români din tribune!

Cum participi?

Achiziționează în perioada 1 aprilie 2024 - 30 aprilie 2024, cel puțin 3 bucăți (variante) diferite dintre produsele Hellmann's enumerate mai jos și încarcă o poză cu dovada achiziției în formularul de concurs. Poți câștiga, prin tragere la sorți, unul dintre cele 2 bilete duble la UEFA EURO 2024!

Completează datele tale și ale locației în care activezi în formularul de mai jos, alături de o fotografie cu bonul sau factura fiscală. Achiziția trebuie făcută pe același document fiscal, iar valoarea acesteia trebuie să fie de minimum 500 de lei.

Persoanele se pot înscrie în Campanie de mai multe ori pe întreaga durată a acesteia, folosind însă de fiecare dată „Documente fiscale” diferite.

Iată lista de produse Hellmann's:

  • Hellmann’s Sos de Maioneză Real 5 kg;
  • Hellmann’s Sos de Maioneză Vegan 2.5 kg;
  • Hellmann’s Ketchup 5 kg;
  • Hellmann’s Salad Dressings 1 L (Caesar, 1000 de Insule, Miere și Muștar)
  • Hellmann’s Sos Barbeque 4,8 kg;

Achiziția poate fi făcută de la oricare dintre partenerii noștri, care comercializează aceste produse (ex: distribuitori, magazine Cash&Carry).

Nu uita să păstrezi bonul sau factura pe care le-ai înscris în concurs, în format original și ai grijă să fie în stare nedeteriorată, nemodificată, astfel încât produsele achiziționate să fie vizibile și lizibile. Este necesar să apară clar, denumirea specifică, cantitatea din produsele participante, valoarea, furnizorul emitent și data achiziției ca să putem valida înscrierea ta.

Cine poate participa?

Campania se adreseaza oricarei persoane juridice operator HoReCa (precum restaurante, cantine, hoteluri/ resturante din hoteluri, sali de organizare evenimente). Revendicarea premiilor se poate face doar de către persoanele ce au calitatea de administrator/ reprezentant legal al entității.

Desemnarea câștigătorilor

În cadrul campaniei sunt 2 premii compuse din 2 bilete duble (1+1) la meciul România - Belgia din cadrul UEFA 2024. Cei doi câștigători vor fi aleși prin tragere la sorți și vor fi anunțați pe data de 2 mai 2024. În cazul în care aceștia nu pot fi validați, se va apela la rezerve. 

Nu rata șansa de fi prezent la UEFA 2024, într-o atmosferă incendiară, alături de Hellmann's! Înscrie-te în concurs acum!

Poți consulta regulamentul complet al campaniei AICI.

CAMPANIA A LUAT SFÂRȘIT

Câștigătorii vor fi anunțați în curând.

Home
Produse
Retete
Inspiratie
Menu