Vino alaturi de noi intr-un tur culinar al aromelor Indoneziene si descopera ingredientele traditionale si tehnicile de gatit ale acestei regiuni
Experimenteaza cu ochii, cu urechile si mai ales cu gustul!
In aceasta incursiune gastronomica prin Indonezia vom descoperi impreuna cele mai interesante si mai putin cunoscute arome ale acestei regiuni asiatice.
Vezi cum se prepara sosul ce constituie adesea baza farfuriilor traditionale indoneziene, Granep si ce ierburi aromatice si ingrediente sunt necesare! Inspira-te din combinatiile culinare in care Granep este folosit ca marinata sau baza gastronomica.
Baza de mancaruri indoneziana: Granep
Ne urmaresti de pe telefonul mobil? Te rugam apasa butonul de play de doua ori pentru a incepe clipul.
Descopera mai multe despre Bucataria Indoneziana si despre alte bucatarii ale lumii!
Apasa pe iconita de share de mai jos si alege adauga la ecranul de start. Apasa pe iconita de share de mai jos si alege adauga la ecranul de start. Apasa pe iconita de share de mai jos si alege adauga la ecranul de start. Apasa pe iconita de share de mai jos si alege adauga la ecranul de start.