Harta site-ului
Unilever Food Solutions
-
Inspiratie zi de zi
- Future Menus 2025
- Meniurile Viitorului 2024
-
Raport Top 8 Tendinte Globale privind Meniurile
- Pentru bucatari: Profitabilitate
-
Knorr Professional
- Concurs Knorr Professional 2023
- 6 bucatari profesionisti reinventeaza gusturi, texturi si arome cu Gama Knorr Bulioane: descarca brosura cu cele 13 retete
- Chef George Toparceanu, Moldova, creeaza un meniu eclectic, imbinand traditia cu modernul
- Chef Florin Kiss, Banat, reinventeaza bucataria traditionala
- Chef Arpad Bran, Muntenia, pregateste eficient retete adaptate zonei
- Chef Cristian Carabageac, Muntenia, imbina aromele si texturile adcvate unui still urban
- Chef Dana Dogantekin
- Chef Robert Voicu
- 1 intrebare, 150 de premii: Tu ce asteptari ai de la un ajutor de bucatar ideal
- 56 de retete diverse, pentru meniuri care te determina sa revii
- Cum sa iti alegi bulionul potrivit pentru bucataria ta?
- De ce este momentul sa incluzi o sectiune Vegana in meniul tau?
- Trendurile anului 2019 in materie plating
- Tombola Knorr Bulioane 2020
- Brosura Knorr Bulioane 2020
- 6 retete marca Knorr Professional
- Sustenabilitate
- Descopera Bulionul Potrivit
-
Lasa-te inspirat de o selectie de retete Knorr Professional!
- Knorr Professional Bulioane Lichide Concentrate
-
10 retete pline de gust cu Knorr Professional si Thermomix
- Descarca brosura Primerba de la Knorr Professional
- CONCURS: Expeditie mediteraneana cu Knorr Primerba
- Knorr Primerba 2024 - Voteaza reteta castigatoare
- Concurs Knorr Professional 2024
- Explorează o colecție de 92 de rețete cu bulioanele Knorr Professional
- Expeditii Culinare Knorr Professional
- Knorr Professional Tombola Primerba 2024
- Knorr Professional Tombola Asian 2024
- Obtine o demonstratie culinara in locatia ta cu Bulioanele Knorr Professional
- Inspiră-te din rețetele ambasadorilor Knorr Professional!
- Sosuri de la A la Z
-
La drum cu Hellmann's
- Noutati si tendinte de la Hellmann’s
- 5 lucruri pe care nu le stiai despre sosurile Hellman’s
-
Descarca brosura cu retete Hellmann’s si exploreaza noi gusturi si experiente! Vezi ce urmeaza!
-
O calatorie digitala Hellmann's
- Dip-uri de la Hellmann's
-
Descarca brosura cu retete delicioase de la Hellmanns
- Retete potrivite pentru sezonul cald de la Hellmann's
- Sezonul gratarului cu Hellmann's
- Sfaturi, recomandari si resurse pentru profesionistii pasionati de food truck-uri
-
Sosuri derivate cu Hellmann's: de la Aioli la Wasabi
- Gustări Delicioase - Ghid de rețete cu Hellmann's
- The Vegetarian Butcher
-
UFS Academy
- Fotografia culinară pe rețelele sociale
- Arta Platingului
- Chefs Stories Sezonul 1
- Premiumisation / Premiumizare
- Siguranța alimentară
- Gătire în vid
- Bucătăria vegană
- Din grădină la masă
- Bucătăria de inspirație nordică
- Gătitul cu sifon
- Grătarul de weekend
- Fără risipă: cap, coadă și organe
- Tapas: lemn, fum și foc
- Sufleu
- Alimentația sănătoasă - Inițiere
- chefs-stories-sezonul-2
- CURS ONLINE PENTRU BUCATARI: Managementul Risipei Alimentare | Unilever Food Solutions
- CURS GRATUIT PENTRU BUCĂTARI: Legume Irezistibile cu Christian Weij | Unilever Food Solutions
- CURS GRATUIT PENTRU BUCĂTARI: Meniuri cu Risipă Alimentară Redusă cu Christian Weij | Unilever Food Solutions
- Tombola UFS Academy
- Inspiratie pentru HOTELURI
-
Impreuna in perioada COVID-19
-
Siguranta alimentara
- Cum sa previi contaminarea alimentelor
- Verifica daca indeplinesti standardele HACCP
- Curatenia in restaurant: lista de verificare
- Cele mai comune locuri cu risc din restaurant
- 7 sfaturi de care sa tii cont ACUM
- Cele mai comune 7 provocari si solutii privind siguranta alimentara
- Factorii AATTOU in siguranta alimentara
-
8 dintre cei mai des intalniti alergeni alimentari
- Igiena in bucatarie si restaurant
- Masuri de siguranta: materiale descarcabile
-
Delivery
- Sunt alimentele tale sigure pentru a face delivery
- 5 moduri prin care verifici daca esti pregatit pentru delivery
- Trucuri pentru retetele pregatite pentru delivery
- Mit sau adevar in delivery
- Chef Alessandro Di Prisco despre delivery la restaurantul Al Forno
- GrabFood ofera 5 sfaturi despre cum sa iti promovezi afacerea pentru delivery
- Cum sa te inscrii pe o platforma de delivery
- Atrage mai multi clienti cu un meniu delivery bine facut
- Creste vanzarile pe zona de delivery cu supe si bauturi nutritive
- Solutii creative pentru locatia ta HoReCa in perioada COVID-19
- Nutritie si imunitate
- Protejarea profitului
- Digital marketing pentru restaurante
-
Siguranta alimentara
-
UniChef
- UniChef CONNECT
-
Noutati UniChef
- 5 finaliști, 5 ani de excelență culinară de-a lungul edițiilor UniChef CUP
- Au început înscrierile în UniChef CUP 2024-2025: Oportunitatea ta de a străluci în bucătărie!
- Program UniChef
- Descopera experienta celor 8 finalisti in cadrul galei UniChef CUP 2022
- Complimente Bucatarului, o initiativa powered by UniChef
- Agenda Incubator Delivery UniChef
- Experienta UniChef Romania 2016-2020
- Ask the Chef 2020
- Experienta UniChef 2019
- unichef-cup-2019
- Ce a adus nou comunitatea UniChef in 2018?
- Ce s-a intamplat in comunitatea UniChef in 2017?
- Program UniChef
- Descopera experienta UniChef CUP 2023
- Rezerva-ti locul la Gala UniChef CUP din 05 noiembrie 2023!
- Ce s-a intamplat la UniChef in 2016
- Lansare proiect Unichef 2016
- Gala UniChef CUP 2022
- Complimente bucatarului - Ultima sansa
- Inscriere Incubator HoReCa Delivery UniChef 2021
- Inscriere Incubator HoReCa Delivery UniChef 2021 Formular
- Descoperă poveștile Mentorilor UniChef: Cei patru ași ai bucătăriei românești!
- Rezervă-ți locul în cadrul evenimentului Taste Forward din 19 martie 2025!
- Rezervă-ți locul în cadrul evenimentului Taste Forward din 3 aprilie 2025!
- UniChef CUP
-
Cursuri UniChef
- Meniu evenimente 2017
- Meniu a la Carte Brasov
- Meniu a la Carte Bucuresti
- Meniu Gourmet 2018
- Meniu evenimente 2018
- Bucataria Mediteraneana
- Peste din Marea Neagra
- Organizare Evenimente
- Tehnica Sous Vide
- Produse de Patiserie si Cofetarie
- Bucataria franceza: rafinament si eleganta
- Meniu a la Carte Cluj-Napoca
- Bucataria Fusion
- Meniu Gourmet
- Fine Dining
- Preparate Rata
- Vanat
- Desert
- Prepararea carnii
- Bucataria Italiana
- Meniu a la Carte Constanta 2019
- Meniu a la Carte Iasi 2019
- Meniu a la Carte Timisoara 2019
- Meniu Gourmet Oradea 2020
- Meniu a la Carte Bucuresti 2020
- Meniu a la carte Bucuresti (Pastel de toamna) 2020
- Meniu PATRU ANOTIMPURI Constanta 2022
- Meniu PATRU ANOTIMPURI Bucuresti 2022
- Meniu PATRU ANOTIMPURI Timisoara 2022
- Meniu PATRU ANOTIMPURI Vaslui 2022
- Meniu PATRU ANOTIMPURI Cluj-Napoca 2022
- Istoria Steakhouse – we are Osho
- 4 chefi, 4 demonstratii culinare Future Menus in cadul Foodservice & Hospitality Expo 2024
-
Workshop-uri UniChef
- Workshop Food Truck
- Workshop Bucataria Vegana
- HoReCa in Social Media
-
Incubator Deivery
- Panel de discutii UniChef dedicat Incubatorului Delivery
- Incubator Delivery - Legislatie
- Incubator Delivery - Introducere
- Incubator Delivery – Norme HACCP
- Incubator Delivery - Solutii de curatare si igienizare Pro Formula
- Incubator Delivery – Logistica – P&L si Raportul de gestiune
- Incubator Delivery – Importanta Echipamentelor si a Tehnologiei
- Incubator Delivery – Controlul Costurilor
- Incubator Delivery – Analiza meniului
- Incubator Delivery – Meniu: aplicatii si plating
- Incubator Delivery – Social media & Marketing
- Incubator Delivery – Gaseste-ti vocea: diferentiere si valori
-
Trenduri
- Totul despre peste
-
Totul despre legume
- Povestea unui gust complet pentru preparatele tale cu cartofi
- Cum combini alimentele
- Cum sa pui legumele la murat
- Creeaza propria ta trusa de arome vegetariene
- Un meniu divers si gustos: descarca retetele cu Knorr Fulgi de Cartofi
- Reinventează piureul de cartofi: ai peste 50 de rețete drept inspirație în bucătărie
- Street Food
- Gourmet Fast Food
- Arome Intense
- Cele mai descarcate brosuri ale anului 2018
- Tendintele anului 2019 HoReCa
- Cele mai vizionate materiale ale anului 2019
- Produsele anului 2019
- Tendintele HoReCa 2020
- 50 alimente ale viitorului
- Urmeaza trendul vegan cu Hellmann's
- Sustinem Ziua afacerii tale
- Cele mai vizionate cursuri UFS Academy in 2020
- Sfaturi Delivery Chef Dragos Bercea
-
Bucatariile lumii
- Bucataria braziliana
- Bucataria mexicana
- Bucataria peruana
- Bucataria frantuzeasca
- Bucataria siciliana
- Bucataria taiwaneza
- Bucataria thailandeza
- Bucataria chinezeasca
- Bucataria vietnameza
- Bucataria indiana
- Bucataria malaeziana
- Bucataria coreeana
-
Bucataria asiatica
- Descarca 14 retete inspirate cu gust de cocos
-
Descopera fascinatia bucatariei fusion european-asiatice in 6 retete
- Sosul curry
- Echipamentele bucatariei asiatice
-
Prajirea rapida - Stir Fry
- Campania Expeditia Asiatica
- Sosul japonez Teriyaki
- Campanie produse asiatice Knorr Professional
- Bucataria asiatica: o experinta culinara fara limite
- Descarca brosura Asia Plina de Savoare de la Knorr Professional
-
Bucataria mediteraneana
- Ingrediente de baza si bauturi specifice bucatariei mediteraneene
-
Bucatariile bazinului mediteranean
-
Inspiratie mediteraneeana in 3 retete de la Chefi pentru Chefi
- Stiati ca
- Curiozitati ale bucatariei grecesti
- Curiozitati ale bucatariei italienesti
- Curiozitati ale bucatariei frantuzesti
- Curiozitati ale bucatariei spaniole
- Curiozitati ale bucatariei marocane
- Curiozitatile bucatariei turcesti
- Concurs - Fii primul care incearca gusturile verii!
- Bucataria traditionala
- Bucataria indoneziana
- Bucataria scandinava
-
Evenimente
-
48 de retete cu specific regional romanesc pentru meniuri de evenimente diversificate
-
Idei de meniu
-
Sfaturi pentru organizarea unui eveniment
-
Sfaturi in pregatirea meniului
- Trei event kituri complete pentru evenimente inspirate
- Dosar de Evenimente 2023
- Dosar de Evenimente 2023 Format Tiparit
- Dosar de Evenimente 2023 Format Tiparit
- tombola-dosar-de-evenimente
-
48 de retete cu specific regional romanesc pentru meniuri de evenimente diversificate
- Deserturi
- Sustenabilitate
- Fara gluten
- CHEFS STORIES, sezonul 1
- CHEFS STORIES, episodul 2: intram in bucataria lui Chef Marian Zancianu
- CHEFS STORIES, episodul 3: o dimineata petrecuta cu Chef Stefan Popescu
- Chefs Stories Sezonul 1
- CHEFS STORIES, episodul 4
- CHEFS STORIES, episodul 5
- Propune bucatarul din episodul 6
- Sezon 1
- chefs-stories-episodul-6
- Inspiración para tu HOTEL
- Nevoile bucatarilor de azi
- Future Menu 2025
- Retete
- Produse
- Despre noi
- Contact
- Rezultate cautarii
- Aboneaza-te la newsletter
- Termeni legali
- Harta site-ului
- Catalog de Produse bk
- Cluj 2018
- unichefcup2018
-
Creaza cont
- UniChef Cup 2019
- Please Recycle - Ambalaje sustenabile
- Suntem bucătari şefi care venim în sprijinul bucătarilor şefi
-
Creaza cont
- Demo Culinar
- Castiga bilete și gustă victoria la UEFA EURO 2024™
- Castiga articole Hellmann's și gustă victoria la UEFA EURO 2024™
- Modular Email Verification Form
- Catalog de produse Unilever Food Solutions PDF
- Modular Email Status Form
- Modular Newsletter Signup Detail Form
- Modular Newsletter Signup Form
- Modular Signup Popup Form
- Modular Journey Redirection Form
- Categorii
- Categorii
- Branduri
-
Produse
- Carte D'Or Topping Crocant Ciocolata Alba 900 g
- Knorr Galuste pentru Supa 1Kg
- Knorr Sos Bolognese
- Knorr Supă cremă de Dovleac 1.155 Kg
- Knorr Supa crema de ciuperci 1.3 kg
- Knorr Fulgi de cartofi cu lapte
- Knorr Bulion Lichid Homar
- Knorr Bulion Lichid Legume
- Carte D'Or Topping Caramel 1 Kg
- Knorr Supa crema de legume
- Knorr Sos Chili & Usturoi
- Knorr Sos de Soia
- Knorr Peperonata
- Hellmann's Mustar Clasic 3 kg
- Knorr Condimente pentru Porc
- Hellmann's Mustar 10 ml
- Knorr Supa crema de ciuperci 2 kg
- Hellmann's Dressing pentru Salata Caesar 1L
- Knorr Bulion Lichid Pui
- Hellmann's Sos de maioneza cu suc de lamaie 850 ml
- Knorr Bulion Lichid Peste
- Knorr Primerba Pesto
- Knorr Sos Lichid Demi Glace 1L
- Hellmann's Ketchup 5 kg
- Hellmann's Vinaigrette Citrice
- Carte D'Or Topping Lamaie 1 Kg
- Carte D'Or Topping Fructe de Padure 1 Kg
- Knorr Primerba Pesto Rosu
- Knorr Sos Quattro Formaggi
- Carte D'Or Topping Caramel Sarat 1 Kg
- Hellmann's Sos de Maioneza Real 5L
- Knorr Rosii intregi decojite
- Knorr Bulion Lichid Vita
- Knorr Mise en Place Pasta Sofran 800g
- Knorr Rosii uscate
- Knorr Bulion Lichid de Homar
- Knorr Grill
- Hellmann's Sos Barbeque 826 ml
- Knorr Amidon de porumb
- Knorr Pasta de Tomate 4.5 kg
- Delikat Bors Magic
- Hellmann's Sos cu usturoi 850 ml
- Carte D'Or Topping Crocant Ciocolata Neagra 900 g
- Knorr Fulgi de cartofi 20 kg
- Knorr Concentrat de Vita
- Knorr Primerba Ierburi de Provence
- Hellmann's Dressing 1000 de Insule 1L
- Knorr Sos Demi-Glace
- Knorr Sos picant cu chili si rosii
- Knorr Condimente pentru Vita
- Knorr Supa Crema Broccoli 1KG
- Hellmann's Sos barbeque 250 ml
- Knorr Crutoane natur
- Knorr Primerba Busuioc
- Hellmann's Sos Salsa Iute 850 ml
- Knorr Primerba Creveti
- Knorr Sos Worcester
- Carte D'Or Topping Capsuni 1 Kg
- Hellmann's Ketchup 856 ml
- Delikat Bulgarasi de Savoare Gaina 3 kg
- Knorr Bratenjus - Sos pentru friptura
- Hellmann's Sos de maioneza 850 ml
- Knorr Penne rigate 3 kg
- Knorr Tagliatelle verdi 3 kg
- Hellmann's Dressing Clasic 1L
- Hellmann's Dressing cu Otet Balsamic 1L
- Hellmann's Sos de Maioneza Vegan 3L
- Knorr Condiment Lichid Citrus Fresh
- Hellmann's Sos de mustar 850 ml
- Hellmann's Sos Barbeque 4.8 Kg
- Knorr Professional Bulion de Vita
- The Vegetarian Butcher NoChicken Nuggets 1.75 kg
- Hellmann's Sos de Maioneza Light 10 ml
- Knorr Fond de Peste
- Hellmann's Ketchup 10 ml
- Knorr Concentrat de legume
- Knorr Sos Brun Spaniol
- Delikat Legume 5 kg
- Carte D'Or Topping Cacao 1 Kg
- Knorr Lasagna 5 kg
- Knorr Sos Chili & Soia
- Knorr Condiment Lichid Roast Umami
- Knorr Pasta de Tomate 0.8 kg
- The Vegetarian Butcher Raw NoBeef Burger 2.26 kg
- Knorr Condimente pentru peste
- Hellmann's Dressing Miere si Mustar 1L
- Knorr Rantas Alb
- Carte D'Or Panna Cotta
- Knorr Fulgi de cartofi 4 kg
- Knorr Spaghetti 3 kg
- Knorr Reductie Otet Balsamic
- Knorr GDO Sos Lichid de Branza 1L
- Hellmann's Sos de Maioneza Real 430 ml
- Delikat Legume 2 kg
- Knorr Primerba Ierburi de Gradina
- The Vegeterian Butcher NoSchnitzel 1.8 kg
- Knorr Supa crema de rosii 1 kg
- Knorr Rosii cuburi in suc de rosii
- Knorr Sos Napoli
- Knorr Sos Lemon Butter
- The Vegetarian Butcher Crispy NoChicken Burger 1.8 Kg
- Carte D'Or Crema Caramel 1.25 Kg
- Knorr Condimente pentru Pui
- Hellmann's Sos de mustar 250 ml
- Knorr Sos Lichid cu Ciuperci 1L
- Delikat Bulgarasi de Savoare Legume 3 Kg
- Knorr Sos Olandez 1 L
- Knorr Concentrat de Pui
- Knorr Primerba Curry
- Knorr Sos de Piper verde
- Knorr Sos Olandez 1 kg
- Knorr Primerba Asian Pesto
- Knorr Sos Teriyaki Japonez
- Knorr Aspic de porc
- Hellmann's Sos de Maioneza Creamy & Light 5L
- Hellmann's Ketchup Classic 485 g
- Knorr Sos Carbonara
- Knorr Condiment Lichid Deep Smoke
-
Mostre de produs
- Knorr Professional Bulion de Vita
- Knorr Sos de Piper verde
- Knorr Sos Demi-Glace
- Knorr Sos Bolognese
- Knorr Sos Olandez 1 kg
- Knorr Sos Carbonara
- Knorr Sos Brun Spaniol
- Knorr Primerba Ierburi de Provence
- Knorr Bulion Lichid Pui
- Knorr Condimente pentru peste
- Knorr Condimente pentru Vita
- Knorr Condimente pentru Porc
- Knorr Condimente pentru Pui
- Knorr Supa crema de ciuperci 1.3 kg
- Knorr Grill
- Knorr Sos Napoli
- Knorr Sos Lemon Butter
- Knorr Sos Quattro Formaggi
- Knorr Rantas Alb
- Knorr Aspic de porc
- Knorr Primerba Pesto Rosu
- Knorr Primerba Busuioc
- Knorr Primerba Ierburi de Gradina
- Knorr Primerba Pesto
- Knorr Primerba Creveti
- Knorr Primerba Asian Pesto
- Knorr Primerba Curry
- Knorr Bulion Lichid Vita
- Knorr Bulion Lichid Legume
- Knorr Supa crema de legume
- Knorr Amidon de porumb
- Knorr Sos Teriyaki Japonez
-
Retete
- Moelleux au chocolate
- Scoici Saint-Jacques marinate in sofran pe pat de mamaliga neagra si crema de cartofi mov si varza rosie
- File butterfish cu sos de rosii si ardei colorat
- Rulada de curcan cu merisoare
- Chilli Con Carne
- Conopida si broccoli gratinate
- Roșii asortate și burrata asezonate cu dressing balsamic
- Lasagna crocantă
- Merluciu in sos de cidru
- Burger picant vegan
- Supă ramen de pui cu creveți
- Hamburger
- Surf & Turf cu vita si creveti
- Saramura de pui cu rosii si ardei copt
- Curry de pui pe pat de orez prajit
- Crema de spanac cu mamaliga fripta si ciuperci sote
- Calcan cu sparanghel prajit si ceapa la cuptor cu sos de vin alb si arpagic
- Supa de pui cu taitei
- Crochete de cartofi cu branza cheddar
- Vinete la grătar, umplute cu escabeche de pui, miso și sherry
- Sarmale cu mamaliguta - Vegan
- Prajitura pufoasa cu lapte de cocos, fructe de padure si topping de caramel
- Frigărui de hering marinat crud, fript la flacără, cu sos picant cu mango
- Salata cu somon la gratar si dressing cu miere si mustar
- Tocana vegana
- Frigarui de pui in stil japonez
- Rulada traditionala cu pui, porc si carnati de casa, invelita in jambon
- Humus din naut cu sfera crocanta din naut cu halloumi si gel din ardei copt, usor afumat
- Hamburger de vita
- Spaghete cu rosii uscate si felii de muschiulet de vita cu sos de unt si lamaie
- Tăiței crocanți cu bisque de creveți
- Scarita de porc cu sos de barbeque si cartofi parfumati cu usturoi si cimbru
- Vita la tigaie cu fasole afumata si carnati chorizo
- Salata Crispy NoChicken cu dressing cu ierburi de gradina
- TOAMNA – Piept de rata pe pat de piure de dovleac, sparanghel, rosii cherry, sos demi-glace cu portocale
- Pui cu curry rosu thailandez
- Modern tenderloin con porcini (muschi de vita cu hribi)
- Dolmades de pui cu fistic
- Toamna – Iepure gatit lent cu cous cous si spuma de gutui cu anason
- Para fiarta in vin rosu cu scortisoara, spuma de ciocolata cu miez de branza cu mucegai si fistic
- Ceai energizant cu menta si lamaie verde
- Terină de rață cu ierburi de Provence, jeleu din ardei copt și salată micro plante
- Salata cu tofu si castravete
- Coaste de porc cu anason si ghimbir
- Surf and Turf
- Duo din muschi de căprior și piept de rață
- Cocktail de creveti si avocado
- Ceafa de porc presata cu pulpa de pui umpluta cu carnati uscati
- Chiftele din carne de crab si peste cu sos de avocado picant
- File salau in crusta de alune si sos de lamaie cu unt, cartofi gratinati alaturi de legume provence
- Ciorba de Pui a la Grec - Vegetariana
- Salata cu ton rosu si sos de miere cu mustar
- Souvlaki de pui cu tzatziki cu zucchini
- Snitel vegetarian cu cartofi prajiti cu rozmarin, coleslaw si lime
- Muschiulet de porc cu chorizo, Pomme Duchesse si sos de piper verde
- Aripioare de pui Teriyaki
- Salata de cartofi cu dressing cu miere si mustar
- Taitei NoChicken la wok
- Arancini cu orez înăbușit în bulion lichid de homar, emulsie de usturoi negru, gel de mango, salsa de mere cu crocant din apio, ridiche și sfeclă roșie
- Orzo pasta cu nduja, creveti, crema de branza cu ierburi fine si pasta de creveti Primerba
- Burger Veggie Wellington (vegetarian)
- Burger ossobuco cu maioneza gremolata si sos de rosii
- Supa Ramen cu vita si kimchi
- Toamna – Coquelet cu piure de radacinoase albe, edamame sote, sos demi-glace si ulei aromatizat cu tarhon
- Tajine marocan de miel
- Ciorba de burta boiereasca
- Pui prăjit în stil asiatic, cu glazură picantă & vafe cu maioneză de arțar
- Muschiulet de porc cu chorizo si piure de cartofi cu pesto rosu
- Gel de sfecla rosie, pudra de icre rosii, rulada de avocado cu creveti, somon la tigaie cu sos Teriyaki, sparanghel cu parmesan crocant, ulei de lamaie
- Sandwich Crispy NoChicken cu salata coleslaw
- File de cod negru în crustă de langustine, sos de ardei copți parfumați cu chorizo, piure de cartofi dulci și baby legume
- Rafaelo din file de păstrăv afumat, barotat în ierburi de Provence
- Piept de porc la cuptor cu piure de morcovi infuzat cu anason si morcovi tineri caramelizati cu reductie de otet balsamic
- Supa crema de cartofi cu praz si bacon crocant
- Iarna – Ceafa de mangalita cu mamaliga prajita, salata crocanta cu dressing de hrean si sfecla fiarta in vin de porto
- Bibilica cu orz perlat si morcovi
- Calcan la abur cu spanac cu lapte de cocos si citrice si icre de pastrav
- Duo piept de rață infuzat cu lavandă și salvie, jumări din confit de rață, piure de țelină și păstârnac, cannelloni umplut cu varză roșie călită, relish de legume și sos de sfeclă coaptă
- Porchetta
- Salata Monaco cu pastrama de rata si citrice
- Sos Demi-Glace de Pasăre
- Friptura din piept de rata cu garnitura de piure de cartofi si pesto rosu, salata de morcovi, portocale si goji si sos de piper verde
- Couscous cu legume
- Clatite din fidea cu lufa, tofu si shiitake
- File de dorada regala cu creveti si tortellini cu spanac, sfere de cartofi cu sofran si sos olandez
- Burger de vita
- Frigarui barbeque din carne de vitel
- Escalope de lup de mare salbatic cu salata de fenicul si bacon afumat, piure de telina alba si reductie de vin rosu
- Fasii NoChicken cu curry verde in stil thai
- Antricot de vită și cartofi confit
- Piept de rata Saint Germain
- Pachetele din foaie de orez umplute cu carne de porc si legume cu sos chili si rosii
- File de pui coquelet cu mere caramelizate si sos de nuci verzi
- Mariscada
- File suprem de pui cu legume la gratar, cartofi copti si crema de branza
- PRIMAVARA – Cuib de mamaliga cu ou panko, branza de capra si spanac/urzici
- Tort de morcovi și scorțișoară
- Coaste de miel cu dressing de ardei gras si legume dulce acrisoare
- Foie Gras
- Cotlet de miel, marmelada de rosii, branza paneer
- Vita cu anason servita cu orez basmati aromatizat cu ghimbir
- Somon tratat cu gin tonic, textura de castravete si marar
- Platou mixt
- Fish & Chips-File de halibut în crustă de panko cu iaurt și pesto roșu, piure de cartofi dulci cu migdale, ardei copt și usturoi, crumble din cartofi dulci și cărbune activ, maioneză Hulk din albuș de ou aromatizat cu pătrunjel, pesto busuioc și mere
- Cheesecake la rece, gel de caramel cu Yuzu, pasta de susan negru, tuiles cu susan si wasabi
- Sandvis Portobello
- Ceai de fructe tropicale
- Panna Cotta cu insertie de jeleu de cirese amare, spuma usor picanta de cocos si topping de ciocolata
- Supa crema de dovleac cu lapte de cocos si arahide
- Prajitură cu duo mousse și sos de fructe de pădure
- Lasagna Primavera
- Somon gatit la aburi si risotto de sparanghel
- Butterfish in crusta de fistic si bacon si spuma de creveti
- Crispy NoChicken wrap cu sos salsa
- Pui Chimichurri
- Supa de cocos negru si pere galbene
- Paella marinera
- File de halibut marinat cu sos olandez și arancini umplut cu creveți
- Aripioare de pui barbeque si orez cu ghimbir si susan
- Ton rosu in crusta de susan, tofu silk in crusta panko, taitei de orez aromatizati cu pesto asiatic, ou marinat si salata de alge wakame
- Pizza in stil Chicago
- Tod Man Kung Chiftelute picante cu creveti
- Salata de paste cu rosii uscate la cuptor
- Burger Barbeque
- File somon Teriyaki
- Ciabatta cu legume coapte si branza burrata
- Souffle din ciocolata neagra cu infuzie de citrice
- Tartar cu somon si avocado cu sos de stridii
- Piept de pui cu sos de nuci si salata de couscous cu branza de capra
- Tocanita de cerb cu zbarciogi, castane si crema de dovleac
- Salata Caesar vegetariana
- Bao bun cu No Beef Burger marinat în sos Teriyaki, salată de alge wakame, ceapă verde și semințe de susan
- Vara – Trio Mediteranean (file de ton cu avocado si sos salsa, creveti B.T. cu anghinare romana si vinegreta de zmeura si scoici saint jacques pe pat de rosii cherry cu pesto busuioc)
- Snitel pufos in crusta de fulgi de cartofi si parmezan
- Scoici Saint Jacques cu piure de pastarnac, crumble de Chorizo si sos de sofran
- Cholent cu Kishka
- Supă cremă de praz cu rață confit
- Duo din cozi de creveti si scoici Saint Jacques, mille-feuille din cartofi cu infuzie de sofran si pudra din carnati Chorizo
- Risotto cu ciuperci de padure si prepelita
- Surf & Turf
- Pui in sos Teriyaki
- Hummus cald cu roșii uscate, ulei de busuioc, mix din măsline kalamata, capere și ceapă prăjită crispy, servit cu The Vegetarian Butcher No Chicken Nuggets
- Pastrav cu sos olandez verde
- Snitel vegetarian "a la bonne femme"
- Creveti cu ierburi in stil chinezesc
- Mr. Ben San
- Piept de rata la gratar cu sfecla rosie, mure si risotto de bulgur
- VARA – File de sea bass cu sparanghel si edamame, sos de crustacee cu sofran
- Prajitură cu lămâie: blat trampat cu espresso cu cremă de vanilie, sos de caramel și mousse de cappuccino
- Orez negru cu fructe de mare
- Hot Dog Gourmet
- Gnocchi cu ciuperci, spanac si sos de parmezan
- Cannelloni de mere “Granny Smith” umplut cu king crab, Lumpfish caviar și dressing de zmeură
- Duo cotlet de porc gratinat si piept de pui mediteranean
- Pulpa de miel sous vide, galbiori si usturoi verde, orez rosu in crusta panko, sos gravy si crema de malai cu sofran
- Taco vegan cu conopida prajita, salata de mango verde si sos picant
- Supa crema de cartofi dulci si rosii
- Morcovi caramelizati cu maioneza Za'atar
- Ceai racoritor cu citrice si menta
- Panna Cotta cu lapte de cocos, fructe de pădure și sos de citrice
- Duo rulou de pui invelit in jambon si cotlet de porc la gratar
- Stroganoff de vita cu orez basmati
- IARNA – Beef bourguignon cu piure de radacinoase
- Risotto cu mix de ciuperci
- Iarna – Cotlet de Mangalita Tomahawk marinat in ierburi de provence si sos de mustar, cartofi copti umpluti cu broccoli si sos gorgonzola, sos de piper verde
- IARNA – Vrabioara de vita cu broccoli, pak choy, sos de piper verde, patrunjel cret, sare maldon
- Lasagna cu somon
- Tocanita de cerb cu legume si galuste
- Oua Benedict cu bacon, avocado si creveti
- Lup de mare, chorizo cuburi, porcini caramelizate cu sweet chilli, piure de fasole alba, spuma cu Yuzu
- Sandwich de porc cu dovlecei la gratar si guacamole
- File de pește prăjit cu ulei de chili Sichuan
- Burger vegan cu avocado si cartofi dulci prajiti
- Mușchiuleț de porc cu brânză de capră și nuci în mantie de jambon afumat
- Supă cremă de topinambur, pudră din boabe de cafea Arabica
- Brownies cu nuca, crema de vanilie si inghetata de capsuni
- Pui cu ciuperci si sos supreme
- Burger Crispy NoChicken cu sos maioneza cu mango
- Crema fina de telina, ulei de trufe si pudra de alune de padure
- Coaste vitel cu sos barbeque si legume cu ghimbir
- Tochitura de porc cu mujdei de usturoi
- Vanata NoMince gratinata
- Paella mixta
- Piept de pui in crusta de ciuperci, soufflé de spanac si radacinoase caramelizate si jus lejer cu ierburi aromatice
- Burger de vită cu sos gourmet
- File de cod cu piure de spanac
- Piept de pui cu legume la gratar
- Tacos cu file de peste si salata Coleslaw
- Wrap cu somon fume si sos olandez
- Salata de linte, foccacia cu rosii uscate si ierburi aromatice
- Iepure cu legume
- Ramen, salată bok choy, ciuperci aromatizate cu Deep Smoke, servit cu piept de porc marinat în sos Teriyaki Barbecue
- Linguini cu pesto, goji si migdale, file de ton si spuma din sos de citrice
- Flammkuchen cu Ardei Gras si Branza de Capra
- Cappuccino de ciuperci si toast cu branza si trufe
- Salata cu ton in crusta de susan negru
- Scarita porc in glazura asiatica
- Paste siciliene
- Cotlete de berbecut invelite in pudra de rucola, mini legume grill, sos demi-glace, spuma de vin
- PRIMAVARA – Veloute de leurda, ou posat de prepelita, ceapa prajita deshidratata
- Scoici Saint Jacques cu piure de pastarnac, crumble de Chorizo si sos de sofran
- NoChicken Nuggets cu cartofi prajiti si dip vegan mayo salsa
- Friptura de cerb cu ragu de castane si gogosele din cartofi
- Infuzie cu zmeura si rubarba, aromatizata cu ghimbir murat
- Terină din piept de rață sălbatică
- Tartă cu fructe de pădure și cremă de vanilie, ganaj de ciocolată
- Little Willies cu ceapa prajita, sos lejer de legume si piure de cartofi
- Ramen, salată bok choy, ciuperci aromatizate cu Deep Smoke, servit cu The Vegetarian Butcher Crispy NoChicken Burger și icre de păstrăv
- File de cod la abur cu sos de tamarind
- Balotina de salau, piure de cartofi cu ardei copti si bacon, legume noisettes cu ierburi, sos crema de crustacee cu mustar
- Primavara – Salata cu quinoa, avocado, rodie, somon si dressing de citrice si ierburi de gradina
- Ramen picant cremos cu pui Char Siu
- Terina de peste in crusta de parmezan si ierburi aromate
- Rulada de porc in mantie de verdeturi
- Ciuperci Oyster Teriyaki
- Piept de rata cu togarashi, sos de vin cu prune si legume crocante
- Rib eye cu sos de piper verde
- Vara – Somon gatit sous vide in ulei de masline cu salsa de citrice
- Piept de rata, varza rosie caramelizata, sos de portocale
- Duo piept de rata si pui asiatic cu simfonie de varza rosie si muguri de pin
- Ciuperci umplute cu tofu si pesto
- Frigarui cu carnaciori si sos barbeque
- Macrou cu mazare si coulis de ardei copti cu rosii uscate
- Somon cu tarhon si sos de unt
- Salată Niçoise cu Bottarga și crumble de măsline negre
- Salata NoChicken Curry
- Burgerul fără granițe
- Galantina de pui cu merisoare si jambon
- Sparanghel pe gratar cu unt miso, ou fiert si togarashi
- Tofu din grau incoltit cu arpagic, germeni de fasole si ciuperci Shimeji
- Sarmalute in cuib
- Enchiladas cu dovleac, quinoa si branza de capra
- Pizza Bianca - Dovleac copt, pesto cu kale si caju
- Telina in crusta tempura, quinoa crispy, piure de avocado, sos de smantana cu hrean, felii de grapefruit, creveti black tiger in cataif
- Duo berbecut in mantie de verdeturi si piept de pui cu spanac
- File de Somon in Crusta de Ierburi si Mustar
- Burger cu sos Salsa iute, ramen si maioneza picanta
- Pave de ciocolata alba cu whisky si praline cu nuci de Brazilia
- Tiramisu reinterpretat
- Noodles la wok asezonati cu supa clara de vita
- Tarta de crema de telina, parmezan si germeni de mazare
- Consomme de fazan sau bibilică cu tortellini de casă și trufe
- Wrap cu ton si fasole alba
- Snitel vegetarian cu salata de rosii, cartofi wedges si sos tartar
- Creveți în crustă tempura masago, serviți cu orez prăjit și mango marinat în citrus fresh
- Mititei umpluti cu branza de capra, cipsuri de cartofi si spuma de mustar cu perle de branza
- Club Sandwich
- Coaste de vita glazurate cu legume radacinoase si coriandru
- Black Angus ribeye in tempura, ciuperci chanterelle, piure de pastarnac cu ulei de trufe, ridiche Daikon fondant cu sos chilli si soia, sos Bearnaise, sos Choron picant cu chili si rosii
- Supa din coada de vita in stil chinezesc
- Ciorba de burta boiereasca
- Pui prăjit în stil asiatic, cu glazură picantă & vafe cu maioneză de arțar
- Muschiulet de porc cu chorizo si piure de cartofi cu pesto rosu
- Gel de sfecla rosie, pudra de icre rosii, rulada de avocado cu creveti, somon la tigaie cu sos Teriyaki, sparanghel cu parmesan crocant, ulei de lamaie
- Sandwich Crispy NoChicken cu salata coleslaw
- File de cod negru în crustă de langustine, sos de ardei copți parfumați cu chorizo, piure de cartofi dulci și baby legume
- Rafaelo din file de păstrăv afumat, barotat în ierburi de Provence
- Piept de porc la cuptor cu piure de morcovi infuzat cu anason si morcovi tineri caramelizati cu reductie de otet balsamic
- Supa crema de cartofi cu praz si bacon crocant
- Iarna – Ceafa de mangalita cu mamaliga prajita, salata crocanta cu dressing de hrean si sfecla fiarta in vin de porto
- Bibilica cu orz perlat si morcovi
- Calcan la abur cu spanac cu lapte de cocos si citrice si icre de pastrav
- Duo piept de rață infuzat cu lavandă și salvie, jumări din confit de rață, piure de țelină și păstârnac, cannelloni umplut cu varză roșie călită, relish de legume și sos de sfeclă coaptă
- Porchetta
- Salata Monaco cu pastrama de rata si citrice
- Sos Demi-Glace de Pasăre
- Friptura din piept de rata cu garnitura de piure de cartofi si pesto rosu, salata de morcovi, portocale si goji si sos de piper verde
- Scoici Saint Jacques cu piure de pastarnac, crumble de Chorizo si sos de sofran
- NoChicken Nuggets cu cartofi prajiti si dip vegan mayo salsa
- Friptura de cerb cu ragu de castane si gogosele din cartofi
- Infuzie cu zmeura si rubarba, aromatizata cu ghimbir murat
- Terină din piept de rață sălbatică
- Tartă cu fructe de pădure și cremă de vanilie, ganaj de ciocolată
- Little Willies cu ceapa prajita, sos lejer de legume si piure de cartofi
- Ramen, salată bok choy, ciuperci aromatizate cu Deep Smoke, servit cu The Vegetarian Butcher Crispy NoChicken Burger și icre de păstrăv
- File de cod la abur cu sos de tamarind
- Balotina de salau, piure de cartofi cu ardei copti si bacon, legume noisettes cu ierburi, sos crema de crustacee cu mustar
- Primavara – Salata cu quinoa, avocado, rodie, somon si dressing de citrice si ierburi de gradina
- Ramen picant cremos cu pui Char Siu
- Terina de peste in crusta de parmezan si ierburi aromate
- Rulada de porc in mantie de verdeturi
- Ciuperci Oyster Teriyaki
- Piept de rata cu togarashi, sos de vin cu prune si legume crocante
- Friptura din antricot de vita cu linte neagra, fasole si varza de Bruxelles
- Supă clară (bulion) de pui
- Salata de cartofi cu anghinare si tarator de alune
- Piept de rață a la orange
- Balotină de porc, cartofi aromatizați cu trufe și baby carrots
- Lipie cu humus de dovleac, za’tar si confit de ceapa
- Salata de pui cu kale
- File de calcan, sparanghel afumat, confit de citrice
- Pui pitic cu legume de primavera si ulei aromatizat
- Tacos cu fasii din carne de porc si ananas prajit
- Coaste de vițel și cotlet de miel cu legume Primavera
- Sosatie-uri sud-africane cu miel și caise
- Stridii cu Sos Olandez
- Mousse de ciocolata cu fulgi de chili si sare neagra
- Chocolate Mousse Tulip
- Ciorba de perisoare afumata
- Limbă de vită, momițe crocante de vițel, terină de cartofi parfumați cu trufe și sos demi-glace
- File de barbun sous vide, spanac, masline Tagiasche, rosii cherry, unt, salvie, spuma de cartofi cu parmesan