Reducerea costurilor
Lipsa de personal si cererea imprevizibila pun presiune asupra costurilor? Afla care sunt cei mai importanti pasi pentru a avea o bucatarie profitabila.
PASUL 2: Controlul Costurilor
Cristian Dumitru si Dumitru Bucsa, 2 chefi cu experienta in industria HoReCa te ajuta sa tii costurile sub control in bucataria ta!
- Daca detii o afacere de tip cantina si esti curios sa afli cum sa-ti optimizezi costurile, dar si cum sa intelegi mai usor preferintele clientilor tai in materie de mancare, urmareste interviul cu Chef Cristian Dumitru, expertul care te poate ajuta cu raspunsuri si sfaturi utile afacerii tale.
- Chef Dumitru Bucsa este expertul HoReCa in managementul bucatariei hoteliere si te ajuta sa descoperi solutii eficiente ca sa ramai profitabil indiferent de perioada.
Pentru restaurante, un meniu profitabil si o bucatarie rentabila condusa de un personal motivat sunt cheile succesului în lumea post-COVID. Acest ghid contine tot ce ai nevoie pentru a-ti reduce costurile si pentru a-ti maximiza profitabilitatea meniului. Obtine sfaturi de la bucatari experti, descarca sabloane si postere gratuite si obtine instruire gratuita cu UFS Academy.
Urmeaza cei 2 pasi:
- Simplifica-ti meniul - utilizeaza ingineria meniului, politici de pret ale meniului si psihologia designului meniului pentru a optimiza costurile
- Controleaza-ti costurile - redu atat risipa, cat si costurile cu materia prima incarcand sa ai o relatie buna cu furnizorii si îmbunatatindu-ti echipa in mod constant