UFS Academy
Platforma ta de cursuri pentru bucătari profesioniști! Învață încontinuu!
-
CHEFS STORIES Romania, sezonul 1: de pe platourile de filmare
Descopera ingredientele din spatele succesului bucatarilor din sezonul 1. Povesti din zeci de ani de experienta HoReCa.
-
CHEFS STORIES Romania, a dat startul sezonului 2: povestile Chefilor la ei „acasa”
Descopera pasiunile si aromele mancarii, care le-au adus succesul bucatarilor din sezonul 2. Gusturi intense, povesti exceptio...
-
Managementul risipei alimentare
Risipa produsă în bucătării are impact nu numai asupra mediului, dar poate avea și impact asupra bugetului. Acest curs te va co...
-
Fără risipă: cap, coadă și organe
Provocările și recompensele - inclusiv îmbunătățirea sustenabilității - de a lucra cu rinichi, ficat și alte ingrediente minuna...
-
Tapas: lemn, fum și foc
Urmează cursurile GRATUITE pentru bucătari pentru a obține aroma autentică și inspirație pentru tapas spaniole, cu accent pe gr...
-
Alimentația sănătoasă - Inițiere
Adria Wu de la Maple & Co din Londra îți oferă o introducere pentru crearea unor preparate hrănitoare cu ingrediente sănătoase....
-
Sufleu
Obține sfaturi de la bucătari pentru a deprinde tehnici pentru pregătirea sufleurilor. Urmează GRATUIT cursurile prezentate de ...
-
Gătitul cu sifon
Îmbunătățește-ți tehnicile de sifonare cu acest curs online GRATUIT! Obține cele mai bune tehnici și sfaturi exclusive de la do...
-
Grătarul de weekend
Cheful privat Matt Manning îți aduce inspirație și sfaturi GRATUITE pentru grătarul perfect de weekend. Nu rata tehnicile sale ...
-
Gătire în vid
Intră în lumea gătirii în vid cu rețetele GRATUITE ale bucătarului șef, Jonathan Duiker, și gătește un piept de rață fraged, o ...
-
Din grădină la masă
Înțelege importanța sezonalității de la conceptul "Din grădină la masă" al lui chef Maritz. Prinde gustul gătitului organic!
-
Fotografia culinară pe rețelele sociale
Obține cele mai noi sfaturi despre fotografia culinară pe rețelele sociale în acest curs GRATUIT pentru bucătari profesioniști ...
-
Premiumisation / Premiumizare
Preparate de zi cu zi și gătite la un alt nivel! Recomandările bucătarului șef Dietrich îți vor dezvălui secretele gătitului de înaltă clasă!
-
Siguranța alimentară
Siguranța este pe primul loc! Inscrie-te la cursurile GRATUITE de siguranță alimentară, reguli HACCP pentru bucătari profesioniști și manageri HoReCa! Asigură-te că mențineți bucătăria curată și conform standardelor!
-
Bucătăria de inspirație nordică
Cheful executiv Matt Young introduce rețete magnifice de inspirație nordică! Urmează sfaturile și tehnicile lui Chef în cursurile sale GRATUITE!