Menu

Daca vorbim despre industria de evenimente, totul se reduce la un singur cuvant: #infuzie.

Azi, clientii tai cauta experiente integrate. Tematica, meniul, muzica, decorul raman la fel de relevante pentru ei, dar acum, mai mult decat oricand, isi doresc imbinarea lor in asa fel incat sa activeze toate simturile participantilor.

Cum poti obtine o abundenta de arome si culori, in zeci de variante, pentru toate gusturile?

Eficienta: foloseste Rama Cremefine 15% pentru gatit la deserturile cu procent redus de grasime. Produsul are stabilitate la cald si in mediul acid, deci iti poti incanta clientii cu deserturi fructate si aromate!

Mix de arta si utilitate: montarea unui numar mare de mini-deserturi poate fi dificila. Cu Rama Cremfine 31% multiple aplicatii obtii rezultatul dorit indiferent daca gatesti la cald sau pregatesti frisca.

Diversitate: cu produsele Carte D’Or poti pregati o mare varietate de mini-deserturi la un cost mic si intr-un timp scurt. Indiferent de tipul de locatie pe care il ai, alege solutiile Carte D’Or!

O explozie de gust: arome surprinzatoare pentru deserturile tale cu toppingurile Carte D’Or. Invitatii tai le vor savura cu placere pana la ultima inghititura!

Variantele in miniatura ale deserturilor clasice sunt in centrul atentiei la evenimente. Sunt atat de indragite incat invitatii le savureaza chiar si intre mese. Gandeste-te la delicii cu ciocolata neagra, amaruie, picanta, alba. Adauga fructe si obtine un mix incantator pentru orice eveniment!

Anul acesta sarbatorim combinatiile de gusturi inedite, deci surprinde-ti invitatii cu deserturi sarate, acrisoare, picante sau chiar amarui:

Sarat: combina gustul dulce cu cel sarat, savureaza deserturi cu branzeturi tari si fructe, adauga sare de mare in ciocolata!

Acru: echilibreaza gustul dulce si ofera note fructate acidulate deserturilor tale!

Amarui: echilibreaza gustul dulce si da o nota inedita adaugand ingrediente amarui!

Picant: echilibreaza gustul dulce si profita la maxim de arome in preparatele tale!

Cupcakes

Creeaza un bar tematic potrivit oricarui eveniment, urmand pasii de mai jos:

Alege tipurile de mini-deserturi:

  • Tine cont de celelalte preparate servite la eveniment si de culoarea predominanta.
  • Decide impreuna cu clientul aromele si ingredientele principale.
  • Pregateste o sesiune in care clientul poate incerca tipurile de deserturi.

Comanda sau pregateste cantitatea necesara:

  • Colaborezi cu furnizori externi? Apeleaza la cofetarii, bombonerii sau firme de catering.
  • Alege impreuna cu clientul intre 7 si 10 sortimente diferite.
  • Pregatesti la tine in bucatarie? Cu ingredientele potrivite vei reduce timpul de preparare.

Tine cont de tipurile diferite de alimentatie:

  • Deserturi fara gluten.
  • Deserturi vegetariene sau raw -vegan.
  • Deserturi cu un continut redus de zahar.

Decoreaza bufetul:

  • Foloseste recipiente din sticla sau metal, boluri, borcane de diferite marimi.
  • Pentru aranjare tavile si platourile supraetajate sunt alegerea potrivita.
  • Adauga detalii in functie de tipul evenimentului: flori, baloane, lumanari, panglici.
Retete delicioase pentru deserturi

Retete delicioase pentru deserturi

In cazul evenimentelor, meniul este cartea ta de vizita! Ofera un plus de savoare meniului tau de evenimente cu ajutorul materialului descarcabil de mai jos!

Datele tale

Gaseste restaurantul la care lucrezi folosind algoritmul Google. Iti va usura completarea.
Home
Produse
Retete
Inspiratie
Menu