Menu

Meniul – piesa centrala a evenimentului

Stiai ca meniul este totodata si piesa centrala a unui eveniment? Acesta demonstreaza preocuparea pentru starea de bine a invitatilor si evidentiaza maiestria celui care il prepara. Diferenta dintre tipologia evenimentelor sau dintre personalitatea si caracterul beneficiarilor ne-a determinat sa cream un sistem flexibil si usor de asimilat, de compus si de inteles si derulat. Pentru un eveniment ca la carte este bine sa te concentrezi, pe langa desert, pe aceste 3 tipuri de preparate: aperitive, felul principal si preparatele din peste.

Simfonia unui meniu

Orice meniu incepe cu aperitivele, carora le revine misiunea de a deschide calea pentru celelalte feluri incluse in meniu. Preparatele din peste necesita finete, inventivitate si maiestrie in compunere si executare. Pana si montarea acestuia constituie un element ce poate face diferenta. Felul principal este cel care trebuie sa incheie in mod exceptional un eveniment deosebit.

Pentru retete de success si usor de obtinut, foloseste produsele din gamele Knorr, Rama si Hellmann’s ce te vor ajuta la pregatirea preparatelor tale pentru un eveniment desavarsit!

Incearca noi experiente

In sprijinul evenimentului tau, am compus 6 meniuri savuroase din care iti poti lua inspiratia pentru preparatele ce vor fi dispuse ca piesa centrala culinara: retete pentru aperitive, retete pentru felurile principale si retete pentru preparatele din peste. Stiai ca poti obtine foarte usor aceste retete folosind produsele Unilever Food Solutions? Acestea te ajuta sa obtii preparate delicioase in cel mai scurt timp posibil, fiind un real ajutor in castigarea timpului de partea ta, pentru pregatirea intregului eveniment.

Home
Produse
Retete
Inspiratie
Menu