3 bucatari profesionisti, aduc pe masa 6 retete delicioase, marca Knorr Professional
6 preparate inedite, 3 bucatari profesionisti si Gama Knorr Bulioane. O combinatie irezistibila
Pe cei 3 chefi ii leaga pasiunea pentru gust, dorinta de a experimenta si curajul de a inova. Astfel ca, folosirea Bulioanelor Knorr este alegerea perfecta atunci cand vine vorba de preparate cu personalitate.
Knorr Professional este o gama diversificata, completa si eficienta. Totul este intr-o continua schimbare, insa singurul lucru care ramane neschimbat este gustul. Fiind elementul central al oricarui preparat, acesta aduce bucurie, creeaza amintiri si inspira Chefii sa experimenteze.
Chefii au pregatit retete delicioase cu ajutorul bulioanelor Knorr. Chiar daca primul contact cu un preparat este cel vizual, atunci cand vine vorba de savoare si arome, gustul conteaza. Knorr Bulioane sunt alegerea perfecta pentru foarte multe retete, iar promisiunea ca preparatele tale vor fi bogate in cele mai bune arome, este garantata.
CHEF DUMITRU BUCSA este specializat in bucataria internationala, in special cea franceza, dar de-a lungul celor 26 de ani de experienta gastronomica a creat si a explorat mai departe de atat, testand multiple concepte in locatiile si cu echipele pe care le-a coordonat. Spre exemplu la Steak House Barbizon din cadrul Pullman a introdus carne de bizon si de cal în meniu, impreuna cu produse proaspete, o bucatarie deschisa si gatitul sous vide (cu avantaje sanatoase pentru ca pastreaza toti nutrientii preparatelor). Cel mai recent proiect al sau este Winestone Victoriei 27, un wineshop cu o bucatarie moderna, bazata pe autenticitate si o legatura stransa intre mancare si vin.
In sesiunea live, Chef Bucsa a gatit impreuna cu Chef Robert Voicu 2 retete, una vegetariana iar cealalta pe baza de peste: Crema de spanac cu mamaliga fripta si ciuperci sote si Balotina de salau, piure de cartofi cu ardei copti si bacon, legume noisettes cu ierburi, sos crema de crustacee cu mustar.
Urmareste sesiunea interactiva alaturi de Chef Dumitru Bucsa, afla raspunsurile acestuia la intrebarile despre prepararea celor doua retete, ce tehnici de pregatire ale fileului de peste foloseste dar si despre parcursul lui profesional: „Nu eu am ales bucataria. Bucataria m-a ales pe mine”.
CHEF ROMICA HARABAGIU spune ca atunci cand intra in bucatarie imprumuta mentalitatea unui sportiv de performanta: se antreneaza pentru a fi cat mai bine pregatit, nu din obligatia unui loc de munca, ci din convingere si din bucuria de a vedea chipurile multumite ale celor care ii incearca preparatele.
Mai presus de a fi o simpla meserie, pasiunea pentru gatit l-a purtat timp de 10 ani din Europa pana in Asia, timp in care a avut privilegiul de a invata atat secrete de preparare cat si beneficiul de neegalat al condimentelor. Intors in tara, incearca sa innobileze gustul cu ierburi aromate care se bucura de popularitate in bucatariile lumii, insa pastrand echilibrul si fiind nevoie uneori sa se conformeze simplitatii gustului preparatelor preferate de locuitorii din Balcani.
Alaturi de Chef Robert Voicu, Chef Romica Harabagiu a prezentat 2 retete: Salata calda Singapore si Piept de rata Saint Germain. A povestit despre tehnici folosite, a raspuns la intrebari si a oferit idei si sfaturi pentru prepararea retetelor alese si printre randuri ne-a povestit si despre relatia lui cu bucataria: „Am calatorit aproape peste tot in lume, am gatit peste tot, am incercat sa adun de peste tot ingrediente si retete pe care sa le transpun in bucataria din Romania”.
CHEF DANIEL ANDRIES a facut primii pasi in bucatarie inca de la 15 ani, descoperind “ceva special”. Fiecare zi in bucatarie este o noua provocare, prin care trece cu drag pentru ca iubeste ceea ce face.
Rezistenta la stres si celelalte calitati si le-a dezvoltat in bucatarie si alaturi de familie. Sociabil, modest si deschis la noi oportunitati, in cei 16 ani de cariera culinara Chef Daniel Andries a lucrat in unele dintre cele mai bune locatii din tara, dar si pe vase de croaziera, incercand mereu sa invete cat mai mult, sa faca totul cat mai bine, participand la cursuri si specializari.
Ii place sa lucreze cu pestele, cu fructele de mare, cu carnea de vita. Considera ca orice lucru trebuie gandit de la cel mai mic detaliu si pune suflet in tot ce isi propune sa faca, iar asta se vede in maestria preparatelor sale!
Chef Daniel Andries a raspuns la toate intrebarile, a oferit sfaturi si idei despre preparatele prezentate in sesiunea live alaturi de Chef Robert Voicu, 2 retete savuroase, Salata de linte, foccacia cu rosii uscate si ierburi aromatice si Modern tenderloin con porcini (muschi de vita cu hribi) . Printre arome, ingrediente si focus pe realizarea preparatelor, Chef Andries povesteste de unde a pornit pasiunea lui pentru bucatarie: „Aveam undeva la 6-7 ani si mereu o bateam pe mama la cap sa facem si noi retetele din emisiunea prezentata de Teo Trandafir si maestru Tanase Petrisor. Primul preparat pe care l-am facut cu mama a fost dovlecei umpluti cu feta si marar. Si cand am vazut ca mi-a iesit, am zis gata, de-a acum incolo...”
Fie ca vrei sa pregatesti meniuri vegetariene sau de post, folosind Knorr Bulioane Lichide de Legume, preparate pe baza de carne, supe-creme, ciorbe traditionale, preparate la cuptor gatite cu Gama Knorr Concentrate, tocanite sau diverse sosuri pregatite cu Bulioanele Lichide de Vita ori Pui, Knorr Professional intensifica gustul retetelor tale si ofera un maxim de savoare.
Knorr Bulioane sustine modul in care lucrezi, ofera o baza de calitate preparata de la zero pentru un gust mai bogat pe care toata lumea il va indragi. Fara compromisuri, fara gluten, fara lactoza, gustul care conteaza ales de Chefi in 1838.
Ce vei obține
- Acces către cursuri gratuite pentru bucătari
- Rețete și ponturi de la chefi din întreaga lume
- Cele mai recente trenduri culinare