Gama Knorr Bulioane este versatila si ajuta la realizarea unui meniu a la carte diversificat. Chef Robert Voicu, bucatarul UFS, foloseste Bulioanele Knorr pentru ca il ajuta sa gateasca rapid si pentru ca este atat de usor sa dozeze cantitatile. El foloseste Knorr Bulioane Lichide pentru ca obtine mereu un gust constant in retetele preparate.
Chef Robert Voicu, bucatarul UFS, utilizeaza Gama Knorr Bulioane in supe, ciorbe, mancaruri, marinade, asezonarea legumelor, potentarea aromelor vinegretelor. Bucatarul UFS utilizeaza Concentratele de pui si de vita pentru a adauga extra savoare ciorbelor, supelor, supelor-crema. Concentratul de costita afumata poate adauga un plus de gust sarmalelor, iahniilor afumate si altor mancaruri traditionale romanesti. Chef Robert Voicu foloseste Concentratul de Ciuperci pentru supele-crema de ciuperci, sau pentru sotarea legumelor, eficientizand costul meniului. Bulioanele Lichide Knorr sunt nelipsite din Bucataria UFS, in tigai picante, iar bulionul tip jeleu este perfect pentru realizarea unei consistente savuroase pentru sosul brun, tip gravy.
Indiferent de preparatele realizate, de la gama traditionala pana la bucataria moderna, actuala, Chef Robert Voicu considera ca un bucatar trebuie sa gateasca atat preparate specifice zonei, cat si dish-uri fusion sau din alte zone. In bucataria sa, Chef Robert Voicu imbina ingredientele in meniuri traditionale dar si in preparate moderne. Iar Gama Knorr Bulioane este ideala pentru a potenta aromele farfuriilor. Intrucat exista atat bulioanele lichide, cat si concentratele sau jeleul Knorr, poti obtine diversitate, pastrand mereu gustul cu care clientii s-au obisnuit, in functie de particularitatile geografice. Iar gustul constant, cu care clientii s-au obisnuit, este o forma de respect.
Chef Robert Voicu a demonstrat eficienta Bulioanelor Knorr, pregatind doua preparate: unul ce imbina bucatariile moderne si un altul de inspiratie traditionala. Pentru prima reteta – piept de porc la cuptor cu piure de morcovi infuzat cu anason, morcovi tineri caramelizati cu reductie de balsamic – Bucatarul UFS a ales Gama de Bulioane Knorr. Pieptul de porc a fost invelit intr-un lichid infuzat timp de o zi, in care s-a folosit Knorr Concentrat de Costita Afumata (30 grame pentru 2,5 kilograme de piept de porc cu sorici) si preparat la cuptor. Dulceata carnii a fost accentuata de un piure aromat de morcovi, cu tarhon, cimbru si anason. Piureul a devenit mai cremos cu ajutorul Rama Cremifine 31% multiple aplicatii si mai gustos cu Knorr Professional Bulion Lichid de Legume (20 ml pentru 500 grame de morcovi). Pentru extra textura si un gust in contrast, acrisor, morcovii baby au fost glasati cu Knorr Reductie de balsamic.
Pentru reteta de Musaca cu carne de miel, Bucatarul UFS, Robert Voicu a folosit Knorr Professional Bulion Lichid de Vita (20 grame pentru 1 kilogram de carne) in sotarea carnii. Carnea de miel potentata cu bulionul de vita Knorr a fost asezata intre straturi de vinete si piure de cartofi. Vinetele au fost rumenite cu Rama Combi Profi iar Piureul a fost realizat din Knorr Piure de cartofi cu lapte. Musacaua a fost finalizata cu Knorr Sos Bechamel si cascaval afumat gratinat. Chef Robert Voicu a oferit si sugestii de inlocuire a ingredientelor, pentru retete vegetariene.
Completeaza formularul de mai jos si descarca Brosura "Inspiratie in bucatarie"!
Descopera 13 retete pregatite cu produse din Gama Knorr Bulioane de Chef George Toparceanu, Chef Florin Kiss, Chef Cristian Carabageac, Chef Arpad Bran, Chef Dana Dogantekin si Chef Robert Voicu.