21 de bucătari profesioniști au participat la cea de-a doua ediție a Expedițiilor Culinare, competiție în cadrul căreia au gătit cu produse din gama Knorr Primerba. Câștigătorul, Chef Manu Michelbach, alături de Chef Alin Barabancea, ambasadorul Knorr Primerba, a avut ocazia să călătorească în Italia și să exploreze rafinamentul bucătăriei mediteraneene la restaurantul Antica Trattoria "La Torre" din Toscana, cunoscut pentru respectul față de tradițiile culinare locale.
#ExpeditiaMediteraneeana i-a oferit nu doar o lecție despre autenticitatea bucătăriei toscane, ci și inspirația de a transforma preparatele clasice italiene într-o fuziune de gusturi unice. În video, Chef Manu Michelbach gătește mămăligă prăjită cu tocană de ciuperci, un preparat învățat în Toscana și reinterpretat într-o manieră personală.
Vizionează videoul cu interviul și rețeta reinterpretată de Chef Manu!
Faci parte din industria HoReCa?
Avem și o surpriză pentru tine! Înscrie-te până pe 30 noiembrie în Tombola Knorr Primerba 2024 și poți câștiga un Aparat de gătit Sous-Vide Hendi! Află toate detaliile mai jos.