Jaap Korteweg face parte din a 9-a generatie de fermieri olandezi din familia sa si este fondatorul THE VEGETARIAN BUTCHER®.
Cand pesta porcina a izbucnit în Olanda, i s-a cerut sa depoziteze zeci de mii de carcase in depozitele sale frigorifice. Acest lucru l-a facut sa puna la indoiala intreaga situatie a productiei de carne. Si-a dat seama ca nu mai era impacat cu propria constiinta, a respins cererea si a devenit vegetarian.
The Vegetarian Butcher iti ofera o gama diversa de alternative la carne pe baza de plante, pentru mancaruri gustoase.
Alatura-te REVOLUTIEI noastre alimentare. Experimenteaza noua "carne"!
Insa lui Jaap ii lipsea gustul carnii si si-a petrecut ani de zile in cautarea unei alternative – din pacate, in zadar. Cu ajutorul unor producatori de proteine vegetale, oameni de stiinta si bucatari inovatori, a dezvoltat un substitut inovator: un produs cu o structura asemanatoare carnii, consistenta autentica si gust convingator de carne. O concurenta serioasa pentru carnea adevarata si, in opinia sa, sansa de a incepe o miscare la scara larga. I-a fost clar faptul ca un burger din conopida nu poate inlocui un burger adevarat pentru un iubitor de carne. Oferind oamenilor posibilitatea de a se bucura de gusturi alternative la carne, Japp spera ca treptat, aceasta varianta va fi preferata de un grup tinta din ce in ce mai mare. Pentru ca gustul este cheia succesului.
Produsele THE VEGETARIAN BUTCHER® se vand in 25 de tari si 13.000 de magazine din intreaga lume - iar din 2021 si in Romania!
The Vegetarian Butcher: castigatorul premiului Next of Market
Am castigat premiul Next of Market 2020 pentru The Vegetarian Butcher! Aceasta este prima distinctie germana primita de The Vegetarian Butcher, acordata pentru a patra oara de revistele de specialitate ale B&L Medien Gesellschaft, „first class”, „GV Manager” si „24 Stunden Gastlichkeit”. Next of Market este un premiu pentru produsele si conceptele inovatoare, evaluate de un juriu de specialitate. Suntem unul dintre cei doi castigatori ai categoriei Food, din urmatoarele motive: „Prin The Vegetarian Butcher, Unilever Food Solutions abordeaza tendinta catre preparatele pe baza de plante. Reprezinta produsele care inlocuiesc carnea si care sunt concepute astfel incat sa se apropie de original, adresandu-se inclusiv flexitarienilor.”
Scopul meu este de a produce alternative delicioase la carne, cu un gust chiar mai bun decat originalul.
Jaap Korteweg
Gust autentic, fara carne
Cu produsele care inlocuiesc carnea de la THE VEGETARIAN BUTCHER®, preparatele clasice ca burgerii, pastele bologneze si altele, pot fi preparate intr-un mod complet nou.
Un brand cu o atitudine clara
De la productie si pana la ambalare, THE VEGETARIAN BUTCHER® acorda atentie compatibilitatii cu mediul si sustenabilitatii. Toate produsele sunt fabricate pe baza de soia si alte vegetale.
Si gustul este convingator. Alternativele vegetariene la carne au un gust care se confunda cu originalul. Chiar si bucatarul de top Ferran Adrià (El Bulli, Barcelona) si o echipa de bucatari sefi au fost incantati de gustul lor: „E mai moale decat carnea de porc si mai suculenta decat carnea de pui!“
Nou in Romania: THE VEGETARIAN BUTCHER®
Unilever Food Solutions sustine aceasta tendinta cu o gama larga de produse si ofera idei si solutii inovatoare pentru preparatele pe baza de plante.
Cu noile produse fara carne de la THE VEGETARIAN BUTCHER®, mancarurile indragite sunt preparate integral din plante si foarte simplu, intr-o maniera complet noua si intr-o gama varianta, de la burgerii vegetarieni, pastele bologneze vegetariene, lasagna vegana si chiar pana la fileuri vegane.