Nivel de bază: introducere, echipament și ingrediente
Urmărește-l pe bucătarul Fred Duval, bucătar șef la The White Onion, care va vorbi despre sifonarea supelor, cu accent pe gazpacho de castraveți. Te va introduce printre echipamentele și ingredientele de care ai nevoie pentru a crea această supă de vară foarte ușoară.
Gazpacho de castravete
Urmărește-l pe bucătarul Fred Duval făcând o răsucire super-ușoară pe gazpacho folosind un sifon, cu o garnitură de castravete comprimat.
Nivel avansat: Introducere, Echipament si Ingrediente
Ben Murphy, bucătar-șef la Launceston Place, demonstrează utilizarea sifonului. Vei vedea instrumentele și ingredientele de care ai nevoie pentru a crea arome și texturi uimitoare.
Ouă jumări și foie gras amuse-bouche
Află cum să creezi un mic dejun clasic transformat în gourmet cu ajutorul unui sifon, să prepari ouă cu trufe de toamnă și pâine proaspătă de casă.