Menu

Ingrediente

+

Marinarea cărnii

Pregătirea garniturii

Prepararea sosului Béarnaise


...

Mod de preparare

  1. Marinarea cărnii

    • Amestecă Knorr Concentrat de vită cu vinul și uleiul până obții o compoziție omogenă.
    • Adaugă Knorr Umami pentru echilibrarea aromelor
    • Scufundă antricotul în marinadă și lasă-l la frigider timp de 9-12 ore.
  2. Pregătirea garniturii

    • Taie cartofii în rondele folosind un cerc de decupat.
    • Rumenește rondelele într-o tigaie cu puțin ulei, doar pe partea rotundă.
    • Adaugă untul și supa clară de pasăre.
    • Fierbe totul timp de aproximativ 20 de minute, până când lichidul capătă consistența unui sos.
    • La final, adaugă Primerba Ierburi de Provence pentru a echilibra gustul.
  3. Prepararea sosului Béarnaise

    • Călește ceapa șalotă tocată fin în puțin ulei, până devine translucidă.
    • Adaugă vinul și lasă-l să se evapore timp de 30 de secunde.
    • Adaugă tarhonul și oțetul și lasă la reducție timp de 3-4 minute, până când lichidul capătă consistența unui sos.
    • Încorporează Knorr Sos Olandez, amestecând bine până la omogenizare. 
  4. Gătirea cărnii

    • Scoate antricotul de la marinat.
    • Prăjește-l într-o tigaie încinsă cu ulei, timp de 4-5 minute pe fiecare parte.
    • Adaugă untul, oprește focul și lasă carnea să se odihnească timp de 5 minute.
    • Feliază și servește alături de garnitură și sos.
Home
Produse
Retete
Inspiratie
Menu