Menu

Ingrediente

+

Pentru Preparat


Future Menus x Foodservice & Hospitality Expo 2024 x Chef Robert Voicu

...

Mod de preparare

  1. Pentru Preparat

    • Pregătește o marinadă din Knorr Sos Teriyaki, Knorr Arome Intense Deep Smoke, ulei de floarea-soarelui, ghimbir, usturoi și fulgi de chili.
    • Decongelează la frigider (temperatură controlată) 10 buc The Vegetarian Butcher Raw No Beef Burger, tapetează-i cu un prosop de hârtie absorbant, apoi pune în pungi speciale de sous vide împreună cu marinada pregătită și gătește la sous vide la o temperatură de 80 grade Celsius timp de 1 oră.
    • Scoate burgerii vegani din punga sous vide, apoi tapetează-i cu un prosop pentru a elimina surplusul de marinadă și frige-i pe grătarul încins, pe ambele părți. Taie burgerii pe jumătate și ține-i la cald.
    • Pregătește Bao Bun (chiflele la abur), așezate pe o tavă tapetată cu hârtie de copt, la modul abur, la o temperatură de 110 grade Celsius, timp de 15 minute.
    • Scoate din cuptor tava și montează în chiflă câte o jumătate de burger vegan. Adaugă salată de alge wakame, stropește cu ulei de susan și Knorr Arome Intense Citrus Fresh. Presară deasupra rondele de ceapă verde și semințe de susan prăjite. Servește cald
Home
Produse
Retete
Inspiratie
Menu