Menu

Ingrediente

+

Pentru sosul de maioneza cu mango

Pentru burger

Pentru garnitura


Burgerul Crispy NoChicken este o delicioasa alternativa vegana la clasicul burger de pui crocant. Textura crocanta a burgerului, insotita de un sos racoritor de maioneza cu mango, adauga o explozie de arome exotice meniului tau.

...

Mod de preparare

  1. Pentru sosul de maioneza cu mango

    • Pregatiti sosul de burger din Hellmann's Sos de Maioneză Vegan, piure de mango, Knorr Arome Intense Citrus Fresh ai condimentati dupa gust.
  2. Pentru burger

    • Burgerii The Vegetarian Butcher Crispy NoChicken se prajesc timp de 3 minute la friteuza, la 180 grade Celsius sau 8 minute la cuptor, la 200 grade Celsius. Scurgeti-i si lasati-i deoparte sau scoateti-i de la cuptor, in functie de metoda de preparare.
    • Ungeti partea de jos a chiflei cu jumatate din cantitatea de sos de maioneza si mango, peste adaugati mix de salata verde, fasii de morcovi si ananas, apoi burger-ul Crispy NoChicken, peste mix de salata verde, varza tocata fin, fasii de morcovi si ananas, peste capacul chiflei care a fost uns cu sosul de maioneza cu mango ramas.
  3. Pentru garnitura

    • Pregatiti cartofii prajiti si serviti cu Hellmann's Sos de maioneza Vegan.
Home
Produse
Retete
Inspiratie
Menu