Menu

Ingrediente

+

Pentru preparat


Burger de vită cu sos gourmet

...

Mod de preparare

  1. Pentru preparat

    • Pregătește o marinadă din Knorr Professional Bulion de vită 800 g și Knorr Professional Arome Intense Deep Smoke. Unge palinele de burger pe fiecare parte cu această marinadă. Așază pe o tavă palinele de burger și ține tava acoperită la rece pentru minimum 2 ore.
    • Scoate tava cu burgeri și lasă-i câteva minute pentru a ajunge la temperatura camerei. Frige burgerii pe grătar, tigaie teflonată sau plită pe ambele părți.
    • Unge jumătățile de chiflă, pe interior, cu un strat subțire de Hellmann’s Maioneză Real (100 g), apoi prăjește-le în tigaia încinsă pentru a forma crustă.
    • Separat, pregătește un sos gourmet din 150 g Hellmann’s Maioneză Real, Hellmann’s Muștar Clasic și Hellmann’s Sos Barbecue. Ține la rece până la momentul servirii.
    • Pregătește soteul de spanac: într-o tigaie încinsă, cu puțin ulei de măsline, adaugă usturoiul tăiat mărunt, sotează ușor, apoi adaugă frunzele de spanac tânăr și sotează înăbușit. Asezonează cu sare și piper negru proaspăt măcinat.
    • Unge jumătățile de chiflă cu sos burger gourmet, pe partea de jos a chiflei adaugă felii de castravete murat, burger de vită, sote de spanac, felii de roșie, ceapă prăjită crispy și închide cu partea de sus a chiflei. Servește cu cartofi wedges și un amestec de sos barbecue cu brânză de oaie.
Home
Produse
Retete
Inspiratie
Menu