Menu

Ingrediente

+

Pentru preparat


...

Mod de preparare

  1. Pentru preparat

    • Curata ciupercile si trece-le pe sub un jet de apa rece, dupa care le scurgi si le tai felii. Spala si curata ceapa si usturoiul, iar apoi taie-le marunt.
    • Pregateste sosul de branza de burduf: soteaza ceapa in putin ulei de masline, adauga smantana lichida si adu-le la fierbere, dupa care adauga branza de burduf si omogenizeaza. Fierbe totul pana obtii consistenta dorita, iar apoi strecoara sosul printr-o sita fina.
    • Soteaza ciupercile felii in ulei de masline, adauga usturoi tocat marunt, frunze de salvie si crengute de cimbru, asezoneaza cu sare si piper negru proaspat macinat.
    • The Vegetarian Butcher Raw NOBeef Burger le poti frige pe gratar sau intr-o tigaie non aderenta timp de 10-12 minute pe ambele parti, dupa care le scoti, asezonezi cu Knorr Arome Intense Deep Smoke si le tii pe o tava pana le montezi in aluat.
    • In putin ulei de masline, inabusa frunzele de baby spanac, asezoneaza cu sare si piper negru macinat.
    • Intinde aluatul si portioneaza-l in 10 dreptunghiuri, cat sa acopere fiecare burger. Pune cateva felii de ciuperci pe fiecare bucata de aluat, peste burger, peste felii de ciuperci si frunze de salvie si inchide burger-ul in aluat.
    • Aseaza totul pe o tava tapetata cu hartie de copt, unge-le cu ulei de masline amestecat cu Knorr Arome Intense Deep Smoke si apoi introdu-le in cuptorul incins la o temperatura de 180 grade Celsius timp de 20-25 de minute.
    • Monteaza pe farfurie un strat de spanac sote, aseaza peste burger-ul Wellington, taiat pe jumatate, ciuperci Shimeji / Enoki si toarna peste, sosul de branza de burduf.
    SfaturiPentru delivery, serveste in caserole diferite spanacul sote, burger-ul Wellington si sosul de branza de burduf.
Home
Produse
Retete
Inspiratie
Menu