Menu

Ingrediente

+

Pentru sparanghel

  • Sparanghel alb 22.0 buc
  • Ulei de masline cu infuzie de lamaie 20.0 g
  • Sare 3.0 g
  • Zahar 5.0 g
  • Sparanghel verde Jumbo 20.0 buc

Pentru ceapa

  • Ceapa dulce 10.0 buc
  • Unt 30.0 g
  • Sare si piper

Pentru peste

  • File de calcan 700.0 g
  • Unt topit 30.0 g

Pentru sos

Pentru decorare

  • Macris de trifoi

Ofera preparatelor savoare intr-un timp scurt cu Knorr Professional Bulioane Lichide Concentrate. Pot fi folosite atat ca baza, cat si pentru asezonare intr-o varietate larga de preparate.

...

Mod de preparare

  1. Pentru sparanghel

    • Curata sparanghelul alb de coaja si pune-l intr-o punge de vidare potrivita.
    • Adauga uleiul de masline, zaharul si sarea si videaza punga.
    • Gateste sparanghelul la 92 de grade Celsius timp de aproximativ 18-20 de minute in cuptorul cu aburi.
    • Scoate sparanghelul din punga si portioneaza-l.
    • Curata sparanghelul verde de coaja si blanseza-l in apa cu sare.
    • Rumeneste sparanghelul cu ajutorul unei torte de bucatarie.

  2. Pentru ceapa

    • Inveleste ceapa in folie de aluminiu si baga la cuptor pentru aproximativ 45 de minute la 175 de grade Celsius.
    • Curata cepele si taie-le in jumatate, condimenteaza cu sare si piper, apoi caleste-le scurt cu putin unt.
  3. Pentru peste

    • Portioneaza fileul de calcan si prajeste-l in untul topic, astfel incat sa capete o culoare maronie pe ambele parti.
    • Asezoneaza cu sare si piper.

  4. Pentru sos

    • Fierbe 100 de ml de apa, apoi adauga bulionul lichid de peste.
    • Adauga sosul de vin alb si adu in punctul de fierbere.
    • Inainte de a termina, amesteca uleiul de arpagic in sosul de vin alb.
  5. Pentru decorare

    • Portioneaza calcanul prajit si sparanghelul preparat in farfurie, apoi adauga peste ceapa.
    • Toarna sosul si orneaza cu macris de trifoi.
Home
Produse
Retete
Inspiratie
Menu