Ingrediente
Calcan cu sparanghel prajit si ceapa la cuptor cu sos de vin alb si arpagic
−
+
€0.0
Pentru sparanghel
Sparanghel alb
/buc
22.0 buc
0%
Ulei de masline cu infuzie de lamaie
/g
20.0 g
0%
Sare
/g
3.0 g
0%
Zahar
/g
5.0 g
0%
Sparanghel verde Jumbo
/buc
20.0 buc
0%
Pentru ceapa
Ceapa dulce
/buc
10.0 buc
0%
Unt
/g
30.0 g
0%
Sare si piper
/
0.0
0%
Pentru peste
File de calcan
/g
700.0 g
0%
Unt topit
/g
30.0 g
0%
Pentru sos
Sos de vin alb
/ml
300.0 ml
0%
Ulei de arpagic
/ml
500.0 ml
0%
Apa
/l
100.0 ml
0%
Pentru decorare
Macris de trifoi
/
0.0
0%
/
Pentru sparanghel
-
Sparanghel alb 22.0 buc
-
Ulei de masline cu infuzie de lamaie 20.0 g
-
Sare 3.0 g
-
Zahar 5.0 g
-
Sparanghel verde Jumbo 20.0 buc
Pentru ceapa
-
Ceapa dulce 10.0 buc
-
Unt 30.0 g
-
Sare si piper
Pentru peste
-
File de calcan 700.0 g
-
Unt topit 30.0 g
Pentru sos
-
Sos de vin alb 300.0 ml
-
Ulei de arpagic 500.0 ml
-
Apa 100.0 ml
Pentru decorare
-
Macris de trifoi