Menu

Ingrediente

+

Pentru Preparat


...

Mod de preparare

  1. Pentru Preparat

    • Curăță merele și stropește-le cu Hellmann’s Vinaigrette Citrice. Taie 200 g cuburi mici, 400 g dă-le prin mașina specială de tăiat (pentru a forma foaia pentru cannelloni) și ține-le în vinegreta de citrice. Din restul de mere taie cuburi mici și pregătește piure, fierbe cu adaos de zahăr brun, apoi dă compoziția prin sita fină.
    • Curăță și spală țelina Apio, apoi taie-o cuburi mici.
    • Pune la fiert, în apă cu sare, brațele de King crab. Fierbe-le timp de 6-8 minute, scoate-le din apă și taie carapacea. Porționează 250 g în 10 bucăți de 4-5 cm, pentru servire, iar restul de 400 g taie mărunt pentru tartarul de crab.
    • Pregătește umplutura: amestecă Hellmann’s Maioneză Real cu carnea de crab tăiată mărunt, chives și coriandru, tăiate mărunt, merele și țelina, tăiate cuburi mici. Asezonează cu Knorr Primerba Pesto roșu. Umple fâșiile de măr, apoi rulează strâns pentru a forma cannelloni.
    • Montează farfuria: 2 cannelloni umplute cu tartar de crab, o bucată de crab; așază deasupra foiță de aur și Lumpfish caviar, piure de mere, zmeură stropită cu Hellmann’s Vinaigrette Zmeură și decorează cu micro plante. Asezonează cu sare Maldon.
Home
Produse
Retete
Inspiratie
Menu