Menu

Ingrediente

+

Baza pentru supa

Supa de ciuperci

  • Ciuperci Champignon, tocate 750.0 g
  • Ciuperci Shitake, tocate 150.0 g
  • Ceapa tocata 200.0 g
  • Frunze de dafin 1.0 g
  • Knorr Concentrat de ciuperci 20.0 g
  • Smantana lichida 100.0 ml

Toast cu branza aromatizata cu trufe

  • Bagheta, felii 1 cm grosime 10.0 buc
  • Mozzarella 50.0 g
  • Galbenus de ou 25.0 g
  • Ulei cu trufe 5.0 g
  • Piper negru, zdrobit 2.0 g

Spuma de lapte pentru supa

  • Smantana lichida 50.0 ml
  • Lapte 100.0 ml
  • Sare 4.0 g

Inainte de servire

  • Patrunjel, tocat 5.0 g

Acest preparat inovator castiga atat ca gust, cat si aspect. Aceasta supa crema bogata de ciuperci este finisată cu o spuma de lapte care ii confera aspectul de „cappuccino”. Completata perfect de cateva felii de paine prajita cu branza aromatizata cu trufe.

...

Mod de preparare

  1. Baza pentru supa

    • Amestecati Knorr supa crema de ciuperci in apa care fierbe, apoi continuati gatirea pentru aproximativ 5 minute.
    • Lasati deoparte.
  2. Supa de ciuperci

    • Sotati ceapa si ciupercile intr-o oala, pana cand devin aurii si li se elibereaza aroma.
    • Adaugati apa si frunzele de dafin, apoi aduceti la fierbere.
    • Adaugati baza pentru supa constituita anterior, amestecati pana se omogenizeaza si fierbeti la foc mic timp de 15 minute.
    • Adaugati condimentele si smantana.
  3. Toast cu branza aromatizata cu trufe

    • Preincalziti cuptorul la 180°C.
    • Intr-un bol, amestecati toate ingredientele pentru a forma o pasta.
    • Intindeti pasta pe baghetele feliate si coaceti 6 minute pana se rumenesc.
  4. Spuma de lapte pentru supa

    • Intr-o oala, incalziti laptele si smantana.
    • Condimentati cu sare si amestecati compozitia pana obtineti o textura spumoasa.
  5. Inainte de servire

    • Turnati supa in bolul de servire.
    • Garnisiti cu patrunjel tocat si paine prajita cu cascaval si trufe.
    • Gata de servire.
Home
Produse
Retete
Inspiratie
Menu