Menu

Ingrediente

+

Pantru Preparat

  • Carte D'Or Mousse cu Ciocolata 160.0 g
  • Lapte 165.0 ml
  • Rama Cremefine 31% multiple aplicații 165.0 ml
  • Aluat crocant 500.0 n/a
  • Ciocolata menaj 72% cacao 15.0 n/a
  • Fructe de padure proaspete 250.0 g
  • Fulgi de migdale 100.0 g
  • Carte D’Or Topping Fructe de Padure 100.0 g
  • Frunze de menta pentru decor

...

Mod de preparare

  1. Pantru Preparat

    Ingredientele spălate, curățate, eviscerate, porționate în prealabil, vor trece prin următorii pași:
    • Laptele, Rama Cremefine 31%, Carte D’Or Mousse cu Ciocolată se amestecă cu mixerul la viteză mică timp de 1 minut, apoi 5-7 minute la viteză mare.
    • Aluatul crocant (vezi rețeta) se montează într-un ramekin și i se dă o formă de lalea, apoi se dă prin ciocolată topită la bain-marie.
    • Laleaua de aluat se umple cu mousse-ul de ciocolată.
    • Se adaugă fructele de pădure și topping-ul, decor fulgi de migdale și mentă proaspătă.
Home
Produse
Retete
Inspiratie
Menu