Menu

Ingrediente

+

Kishka

Cholent

  • Ceapa prajita 500.0 g
  • Napi mici (topinambur) 500.0 g
  • Fasole alba (bob mare) 500.0 g
  • Fasole maro sau rosie: 500 g
  • Morcovi baby 200.0 g
  • Ceapa esalota 200.0 g
  • Cartofi, taiati in cuburi mari 1.0 kg
  • Orz perlat 150.0 g
  • Ulei vegetal 200.0 ml
  • Sirop de miere de curmale 80.0 g
  • Sare 30.0 g
  • Paprika dulce 100.0 g

Meniurile Viitorului 2025 - Rădăcini culinare

...

Mod de preparare

  1. Kishka

    Kishka:
    • Amestecă toate ingredientele și formează mai mulți “cârnați“ folosind folie de prospețime.
    • Păstrează în frigider cel puțin o jumătate de oră înainte de gătire.
  2. Cholent

    Cholent:
    • Prăjește ceapa și adaugă paprika.
    • Adaugă fasolea și amestecă.
    • Adaugă toate celelalte legume în oală, condimentează și acoperă cu apă peste nivelul legumelor.
    • Adaugă orzul perlat fără a amesteca și așază kishka deasupra.
    • Adu la fierbere și gătește timp de o jumătate de oră, acoperă și închide oala bine, apoi transferă pe o plită de încălzire sau în cuptor la o temperatură de 85-90°C pentru gătire lentă peste noapte.
    • Servește cu hrean roșu și murături.
Home
Produse
Retete
Inspiratie
Menu