Menu

Ingrediente

+

Ciorba de Pui a la Grec - Vegetariana


...

Mod de preparare

  1. Ciorba de Pui a la Grec - Vegetariana

    Ceapa si mararul se taie marunt, radacinoasele (morcovi, pastarnac, telina) se taie cuburi mici. 
    Orezul se trece sub jet de apa. 
    Se stoarce sucul de la o lamaie.
    Se amesteca liezonul din galbenusuri de oua si smantana grasa. Usturoiul se piseaza si se amesteca cu putina sare.
    TVB NO Chicken Chunks se decongeleaza si se taie in fasii mai mici.
    Se soteaza ceapa si morcovul, dupa 2 minute se adauga si restul radacinoaselor, orezul, Knorr Bulion lichid de legume, se soteaza impreuna inca 2 minute. 
    Se completeaza cu 2,5 l apa fierbinte, se adauga fasiile de The Vegetarian Butcher NOChiken Chunks, se fierbe supa la foc mic pana ce se fierbe orezul si oprim fierberea.
    Se amesteca liezonul obtinut cu usturoiul pisat si sucul de lamaie, apoi se tempereaza adaugand treptat din supa fierbinte, pana la omogenizare. 
    Se adauga liezonul temperat in supa fierbinte amestecand continuu. 
    Se asezoneaza cu sare si piper alb macinat. - se serveste fierbinte cu marar taiat marunt deasupra.
Home
Produse
Retete
Inspiratie
Menu