Menu

Ingrediente

+

Brezare (gătire lentă)

Garnitură - Legume Primavera


Coaste de vițel și cotlet de miel cu legume Primavera

...

Mod de preparare

  1. Brezare (gătire lentă)

    • Condimentează coastele de vițel sau cotletul de miel cu Knorr Mix Grill.
    • Încinge uleiul într-o tigaie și rumenește bine carnea pe ambele părți.
    • Pregătește o supă din apă și Knorr Bullion de vită.
    • Fierbe coastele de vițel la foc mic timp de aproximativ 2 ore.
    • Fierbe cotletul de miel timp de 15 minute.
    • Pentru cotletul de miel: unge-l cu Primerba Ierburi de Grădină pentru aromă și decor.
    • Pentru coaste: glazurează-le cu sos Hellmann’s BBQ cu ceapă caramelizată.
  2. Garnitură - Legume Primavera

    • Taie legumele în fâșii mai groase.
    • Blanșează-le în apă fierbinte cu sare timp de 3 minute, apoi răcește-le rapid.
    • Călește-le într-o tigaie cu unt, adaugă Primerba Pesto și Knorr Roast Umami.
    • Gătește-le timp de 5 minute, apoi sunt gata de servit.
    Servire:
    • Așază coastele de vițel și cotletul de miel pe farfurie.
    • Adaugă legumele călite alături.
    • Decorează după preferință și servește fierbinte.
Home
Produse
Retete
Inspiratie
Menu