Menu

Ingrediente

+

Pentru preparat


Crema fina de telina, ulei de trufesipudra de alune de padure

...

Mod de preparare

  1. Pentru preparat

    • Curata telina, tai-o cuburi si pune-o la fiert intr-o oala cu lapte si felii de ceapa. Adauga spre finalul fierberii Knorr Bulion Lichid de Legume. Scoate legumele din lichidul in care au fiert si pune-le in vasul unui robot de bucatarie, adauga unt, smantana de gatit, un praf de nucsoara si piper alb macinat. Asezoneaza spre final cu putin ulei de trufe.
    • Blendeaza la viteza mare pana obtii o consistenta lejera, cremoasa.
    • Prajeste alunele pe o tava la cuptor la temperatura de 180 °C timp de 7-8 minute. Introdu in vasul robotului de bucatarie, adauga ciupercile de padure deshidratate si blendeaza cateva secunde la viteza medie pana obtii o consistenta granulata.
    • Monteaza intr-un bol sau farfurie adanca, orneaza cu ulei de trufe si pudra de alune de padure, decor de microplante.
Home
Produse
Retete
Inspiratie
Menu