Menu

Ingrediente

+

Pentru preparat


Duo din cozi de crevetisiscoici Saint Jacques, mille-feuille din cartofi cu infuzie de sofransipudra din carnati Chorizo

...

Mod de preparare

  1. Pentru preparat

    • Crevetii se decorticheaza, se curata, se asezoneaza cu jumatate din cantitatea de Knorr Condiment Lichid Citrus Fresh, Knorr Condimente pentru peste si coaja de portocala rasa. Scoicile Saint Jacques se spala, se scurg de surplusul de lichid si se asezoneaza cu restul de Knorr Condiment Lichid Citrus Fresh, Knorr Condimente pentru peste si coaja de portocala rasa.
    • Pregatim pudra de carnati Chorizo: taiem cubulete carnatii, apoi intr-o tigaie, sotam la foc mic pana elimina toata grasimea. Scurgem grasimea si prajim la foc mic pana obtinem cubulete crocante. Pentru o textura fina, mixam intr-un blender profesional.
    • Pregatim un mille-feuille din cartofi: curatam cartofii, apoi ii taiem felii cu ajutorul unei mandoline. Ii introducem in Rama Cremefine Profi 31%, azezonam cu sare, piper negru macinat si Knorr Mise en Place Pasta Sofran, diluata in putina apa calda.
    • Punem compozitia intr-o tava tapetata cu hartie de copt, adaugam frunze de cimbrsior intre straturi si introducem in cuptorul incalzit la 170 de grade pentru 45 – 50 de minute.
    • Scoatem tava din cuptor, lasam sa se raceasca la temperatura camerei. Presam compozitia cu ajutorul altei tavi cu o greutate deasupra ei. Portionam mille-feuille-ul, apoi tinem la cald pentru servire.
    • Se prajesc in unt, scoicile Saint Jacques, se scot din tigaie si se tin la cald. Se prajesc in unt si putin ulei, crevetii, se scurg si se tin la cald.
    • Montam farfuria: in mijloc montam un strat de piure de sfecla rosie, deasupra, in mijloc scoica Saint Jacques, doua cuburi de mille-feuille de cartofi cu sofran. Peste scoica Saint Jacques adaugam un strat de piure de mango si crevetele prajit. Adugam pudra de carnati Chorizo si decor de microplante.
Home
Produse
Retete
Inspiratie
Menu