Menu

Ingrediente

+

Pentru Preparat


...

Mod de preparare

  1. Pentru Preparat

    Ingredientele spălate, curățate, eviscerate, porționate în prealabil, vor trece prin următorii pași:
    • Cotletul de căprior se fasonează, se desprinde de pe os, se rulează în folie alimentară de prospețime, se asezonează cu Knorr Primerba Ierburi de Provence, ienibahar, 2 g Knorr Condimente pentru carne de vită și se poșează la 52 de grade Celsius timp de 7 minute.
    • După poșare se trage la tigaie într-un jeleu de măceșe sau fructe de pădure.
    • Pieptul de rață se asezonează cu Knorr Condimente pentru carne de vită, se brezează pe piele, apoi se coace la cuptor timp de 16-18 minute la 120 grade Celsius.
    • Se poate adăuga un plus de savoare prin afumare.
    • Legumele curățate și porționate, se sotează în tigaie cu adaos de unt, se asezonează cu sare și piper.
    • Din sfecla roșie coaptă la cuptor, se pregătește un piure cu note de vin roșu și anason.
    • Reductia de vin se asezonează cu sare și piper.
Home
Produse
Retete
Inspiratie
Menu