Menu

Ingrediente

+

Pentru sosul de artar

  • Hellmann's Vinaigrette fructul pasiunii 100.0 ml
  • Whisky 140.0 ml
  • Anason stelat 4.0 buc
  • Sirop de artar 200.0 ml
  • Melasa neagra 20.0 g

Pentru piure si sote de varza rosie

  • Varza rosie 2.0 buc
  • Sare
  • Muguri de pin
  • Piper
  • Unt
  • Ceapa rosie
  • Zahar
  • Mere
  • Cuisoare
  • Scortisoara
  • Vin rosu

Pentru pieptul de pui

Pentru pieptul de rata

  • Piept de rata 5.0 buc
  • Sare
  • Piper

Descopera un trio delicios, neasteptat de gustos pentru clientii tai.

...

Mod de preparare

  1. Pentru sosul de artar

    • Adauga intr-o cratita Hellmann’s Vinaigrette Fructul Pasiunii, whisky si anasonul stelat, adu amestecul in punctul de fierbere.
    • Daca alcoolul flambeaza, ia cratita de pe foc pina ce flacara se stinge. Adauga siropul de artar si melasa neagra, adu din nou in punctul de fierbere. Ia cratita de pe foc pentru a permite ingredientelor sa infuzeze.
  2. Pentru piure si sote de varza rosie

    • Topeste untul, adauga zaharul si ceapa rosie maruntita. Dupa ce s-a caramelizat, adauga varza rosie taiata fasii subtiri si gateste timp de 10 minute. Adauga mere, cuisoare, scortisoara, sare și piper. Gateste varza pina este pe jumatate gata, adauga vin rosu, lasa alcoolul sa se evapore.
    • Transfera o parte din sote la scurs, amesteca restul intr-un blender pana obtii un piure fin de varza rosie.
  3. Pentru pieptul de pui

    • Amesteca Hellmann’s Vinaigrette Citrice cu ghimbir, coaja rasa de portocala, coriandru proaspat maruntit, sare si piper. Incorporeaza Knorr Sos Chili & Usturoi si aplica mixul obtinut peste pieptul de pui.
    • Lasa la marinat 6 ore.
    • Gateste in cuptor la 190 de grade C, timp de 10 minute.
  4. Pentru pieptul de rata

    • Cresteaza pielea si asezoneaza pieptul de rata cu sare si piper negru.
    • Incalzeste o tigaie si aseaza pieptul de rata cu pielea in jos. Lasa focul mai mic astfel incat sa se prajeasca incet, pe ambele parti, pina ce devine auriu, rumen.
    • Preincalzeste cuptorul la 190 grade C.
    • Transfera carnea intr-o tava si las-o pentru 5 minute la cuptor.
    • Inainte de servire gateste pieptul de rata in folie pentru inca 2 minute
Home
Produse
Retete
Inspiratie
Menu