Menu

Ingrediente

+

Pregatire umplutura

  • Ulei de masline 100.0 ml
  • Ceapa, taiata marunt 100.0 g
  • Usturoi, pregatit pasta 10.0 g
  • Zucchini, taiat cuburi 200.0 g
  • Dovleac, taiat cuburi 400.0 g
  • Ardei gras rosu, taiat cuburi mici 200.0 g
  • Knorr Boia de Ardei Iute din Spania 4.0 g
  • Knorr Chimion din India 2.0 g
  • Quinoa, fiarta 500.0 g
  • Fasole rosie, conserva, spalata si scursa 200.0 g
  • Branza de capra, rasa 200.0 g

Pregatire Enchiladas

  • Foi de tortilla din porumb (fara gluten) 10.0 buc
  • Knorr Sos Salsa 500.0 ml
  • Branza cheddar, rasa 200.0 g
  • Smantana grasa 200.0 g
  • Sare, Dupa Gust
  • Frunze De Coriandru
  • Ceapa verde
  • Ridiche Rosie

Enchiladas pe baza de legume si cereale se pregateste foarte usor si poate fi pregatit din timp. Se poate servi cald sau se poate poate livra “take and bake” si poate fi reincalzit la cuptor pentru toata familia. Aceasta reteta este fara gluten si pentru lacto – vegetarieni.

...

Mod de preparare

  1. Pregatire umplutura

    • Intr-o tigaie adanca, caleste ceapa in ulei pentru aproximativ 4 minute, adaugati pasta de usturoi, zucchini, dovleac, ardei gras rosu si gatiti pentru 2-3 minute, apoi asezonati legumele cu Knorr Boia de ardei iute, Knorr Chimion si Knorr Arome Intense Roast Umami. Luati tigaia de pe foc si lasati sa se raceasca.
    • Cand legumele s-au racit, adaugati quinoa, fasolea rosie fiarta si branza de capra rasa. Amestecati usor pentru a omogeniza compozitia.
  2. Pregatire Enchiladas

    • Incalziti intr-o tigaie intinsa fiecare foaie de tortilla, apoi puneti pe un sfert de tortilla aceeasi cantitate din compozitia de umplutura si rulati.
    • Pe baza tavii turnati jumatate din cantitatea de Hellmann’s Sos Salsa, asezati peste foile de tortilla umplute, turnati peste sosul ramas, presarati peste branza Cheddar rasa. Se acopera tava cu o folie de aluminu si se coace la cuptor pentru 25 de minute la o temperatura de 175 de grade Celsius.
    • Se scoate tava, se ia folia, se tempereaza si se orneaza cu felii de ridiche rosie, rondele de ceapa verde si frunze de coriandru.
    • Se serveste cu filigran de smantana grasa.
Home
Produse
Retete
Inspiratie
Menu