Menu

Ingrediente

+

Pentru preparat

  • The Vegetarian Butcher NoChicken Chunks 1.75 kg 320.0 g
  • Ceapa (cuburi) 120.0 g
  • Catel de usturoi, zdrobit 2.0 buc
  • Chili, felii 1.0 buc
  • Pasta curry verde thai 2.0 linguri
  • Lapte de cocos 400.0 ml
  • Broccoli tanar 100.0 g
  • Fasole verde pastai 100.0 g
  • Mazare verde pastai 100.0 g
  • Busuioc Thailandez (Optional)

De la iubitorii de carne pentru iubitorii de carne, The Vegetarian Butcher va ofera proteine din plante cu gustul si textura carnii.

...

Mod de preparare

  1. Pentru preparat

    • Intr-o tigaie wok, prajeste in putin ulei NoChicken Chunks pana capata o crusta maronie. Tine la cald.
    • In aceiasi tigaie wok, soteaza ceapa, usturoiul si feliile de ardei chili pana ce ceapa devine transparenta.
    • Adauga pasta curry, omogenizeaza si soteaza cu celelalte ingrediente, apoi adauga fasiile NoChicken.
    • Amesteca sosul cu 100 ml apa si laptele de cocos.
    • Fierbe timp de 8 minute, adauga legumele si gateste inca 4 minute sau pana cand legumele se patrund suficient.
    • Asezoneaza cu sare si piper, dupa gust.
    • Aseaza preparatul intr-o farfurie adanca, presara frunze de busuioc thailandez si serveste cu orez basmati fiert.
  2. Sfatul bucatarului

    Serveste curry-ul cu felii de lime pentru un gust proaspat, daca doresti poti ingrosa putin sosul cu amidon de porumb. Poti inlocui frunzele de busuioc thaliandez cu coriandru proaspat si sa adaugi cateva frunze de kaffir lime. Pentru consitenta si un gust bogat adauga nuci caju prajite sau fulgi de nuca de cocos!
Home
Produse
Retete
Inspiratie
Menu