Menu

Ingrediente

+

Pentru preparat


File de barbun sous vide, spanac, maslineTagiasche, rosii cherry, unt, salvie, spuma de cartofi cu parmesan

...

Mod de preparare

  1. Pentru preparat

    • Fileul de barbun se condimenteaza cu Knorr Condimente pentru Peste. Se pune in punga de vidat cu un cub de unt si coaja de la lime dupa care introducem pungile vidate in aparatul de sous vide timp de 8 minute, la temperatura de 52 de grade.
    • Cartofii se spala si se pun la fiert intregi. Se lasa aproximativ 40-45 minute, se curata de coaja si se dau printr-o sita fina, se adauga Knorr Arome Intense Roast Umami, se amesteca parmezanul cu 50 de grame de unt in compoziția obtinuta si se pune in sifon.
    • Spanacul se spala si se trage la tigaie cu unt, sare si piper.
    • Barbunul se trage la tigaie dupa ce a fost lasat la sous vide, moment in care adaugam usturoiul verde, maslinele si rosiile cherry si le stingem cu coniac. Luam tigaia de pe foc si adaugam untul pana se obtine un sos de consistenta cremoasa.
    • La final se monteaza alaturi de spanac si spuma de cartofi cu parmezan.
Home
Produse
Retete
Inspiratie
Menu