Menu

Ingrediente

+

Pentru Preparat


...

Mod de preparare

  1. Pentru Preparat

    Ingredientele spălate, curățate, eviscerate, porționate în prealabil, vor trece prin următorii pași:
    • Ficatul de rață se ține în lapte câteva ore, se curăță de vinișoare.
    • Se asezonează cu piper alb măcinat, sare, cognac.
    • Pâinea toast se rumenește la cuptor la o temperatură de 200 grade Celsius, timp de 5-6 minute.
    • Se introduce într-o pungă de vidat, se videază și se gătește la sous-vide la 65-80 grade Celsius timp de 12-15 minute.
    • Se scoate punga în apă cu gheață pentru o răcire rapidă.
    • Se pregătește un jeleu de fructe din dulceață de vișine, Carte D’Or Topping Cireșe amare și aspic preparat din Knorr Aspic și 300 ml apă. Se întinde pe o tavă joasă, se răcește la frigider și se porționează la dimensiunea unei felii de foie gras.
    • Foie gras-ul se servește pe cruton din toast alb și deasupra jeleu din dulceață de vișine.
Home
Produse
Retete
Inspiratie
Menu