Menu

Ingrediente

+

Sos picant cu mango

  • Mango mare, copt, taiat cubulete 1.0 buc
  • Rosii Roma mici, taiate cubulete 2.0 buc
  • Ceapa rosie mica, taiata cubulete 1.0 buc
  • Legatura de coriandru, tocat fin 1.0 buc
  • Ardei Jalapeno, taiat cubulete 2.0 buc
  • Knorr Arome Intense Citrus Fresh 20.0 n/a
  • Apa minerala carbogazoasa rece 30.0 ml
  • Ulei de masline 30.0 ml
  • Otet de vin alb 15.0 ml
  • Sare si piper, dupa gust

Frigărui de hering marinat crud – fript la flacără:

  • File de hering proaspat 10.0 buc
  • Zahar 15.0 g
  • Pudra de otet 15.0 g
  • Sare de mare 5.0 g

Meniurile Viitorului 2025 - Bucătărie Fără Granițe

...

Mod de preparare

  1. Sos picant cu mango

    • Taie fructele si legumele cubulețe.
    • Amestecă-le într-un bol și pune-le la frigider.
    • Amestecă din nou înainte de servire.
  2. Frigărui de hering marinat crud – fript la flacără:

    • Adaugă zahărul, pudra de oțet și sarea de mare într-o râșniță de condimente și amestecă până obții o pudră fină.
    • Adaugă pudra pe partea cărnoasă a fileurilor de hering și lasă-le la marinat în frigider timp de cel puțin 4 ore.
    • Frige fileurile pe frigărui de lemn pe grătar sau cu un arzător și servește-le cu sos picant.
Home
Produse
Retete
Inspiratie
Menu