Menu

Ingrediente

+

Hummus

Montare și decor

Ulei de busuioc

  • frunze de busuioc 150.0 g
  • Baby spanac 50.0 g
  • Ulei de struguri 300.0 ml

Future Menus x Foodservice & Hospitality Expo 2024 x Chef Robert Voicu

...

Mod de preparare

  1. Hummus

    • Într-un robot Thermomix, pune în bolul de mixare usturoiul, apoi toacă 5 sec / viteză 5,5. Curăță pereții bolului și adaugă 20 g ulei de măsline și sotează înăbușit timp de 5 min / 100 grade Celsius / viteză 1.
    • Adaugă roșiile uscate și toacă 6 sec / viteză 5,5.
    • Adaugă năutul, aquafaba, chimion măcinat, tahini, Knorr Arome Intense Citrus Fresh, restul de ulei de măsline, condimentele Ras el Hanout, sarea și mixează 25 sec / viteză 7. Curăță pereții bolului cu spatula.
    • Încălzește humusul 10 min / 100 grade Celsius / viteză 1. Adaugă 30 g apă minerală rece și pasează 10 sec / viteză 10. Curăță pereții bolului cu spatula.
    • Adaugă restul de apă minerală și mai pasează 10 sec / viteză 10. Transferă humusul într-un vas și ține la cald.
    • Prăjește The Vegetarian Butcher No Chicken Nuggets în friteuză la 180 grade Celsius timp de 3 minute. Scoate pe un prosop de hârtie absorbant pentru a elimina surplusul de grăsime. Ține la cald.
  2. Montare și decor

    • Într-o farfurie, montează în mijloc hummusul cald, adaugă peste, capere, rondele de măsline, boabe de năut prăjite, rondele de ceapă verde, stropește cu ulei de busuioc, Knorr Arome Intense Citrus Fresh, presară ceapa prăjită crispy și sumac și lângă 2-3 bucăți de No Chicken Nuggets prăjite.
  3. Ulei de busuioc

    • Adaugă 600 ml apă în bolul Thermomix și fierbe timp de 10 min / 120 grade Celsius / viteză 1.
    • Adaugă frunzele de busuioc și spanac baby și fierbe 30 sec / 100 grade Celsius / viteză 1.
    • Scoate frunzele de busuioc și baby spanac într-un vas cu apă și gheață pentru a stopa fierberea și a menține clorofila în frunze.
    • Adaugă în bolul Thermomix 300 ml ulei de struguri și frunzele verzi scurse de apă și mixează timp de 10 min / 70 grade Celsius / viteză 1. Mixează apoi 1 minut / viteză 10.
    • Strecoară uleiul de busuioc și folosește-l la diferite rețete.
Home
Produse
Retete
Inspiratie
Menu