Menu

Ingrediente

+

Pentru preparat


Iarna – Cotlet de Mangalita Tomahawk marinat in ierburi de provence si sos de mustar, cartofi copti umpluti cu broccoli si sos gorgonzola, sos de piper verde

...

Mod de preparare

  1. Pentru preparat

    • Pune la marinat cotletul de Mangalita cu usturoi tocat fin, sos de mustar, Knorr Primerba Ierburi de Provence, ulei de masline. Lasa-l la frigider, de pe o zi pe alta, dupa care, frige-l pe grill pe ambele parti 5-6 minute, in functie de grosimea carnii. Apoi introdu cotletul in cuptorul preincalzit la 185°C, in jur de 5 minute.
    • Prepara sosul de piper verde din Knorr Sos de piper verde si apa. Fierbe-l timp de 2 minute, spre final adauga cateva cubulete de unt.
    • Spala cartofii, inteapa-i cu furculita si pune-i pe sare, la cuptor timp de 45 minute la 160°C. Blanseaza broccoli. Pregateste un sos de gorgonzola cu smantana de gatit si putin unt.
    • Scobeste cartofii in mijloc si umple-i cu broccoli si sos de gorgonzola. Presara deasupra rozmarin tocat marunt, piper negru proaspat macinat si gratineaz-i in cuptorul preincalzit la 200°C, timp de 4-5 minute.
    • Monteaza cotletul de mangalita pe farfurie langa cartoful copt si sosul de piper verde, adauga deasupra decor de salata de microplante.
Home
Produse
Retete
Inspiratie
Menu