Menu

Ingrediente

+

Pentru preparat


IARNA – Vrabioara de vita cu broccoli, pak choy, sos de piper verde, patrunjel cret, sare maldon

...

Mod de preparare

  1. Pentru preparat

    • Incinge gratarul si frige vrabioara de vita pe ambele parti.
    • Taie pak choy-ul pe jumatate, blanseaza-l in apa clocotita, scoate-l in baie de apa cu gheata. Procedeaza la fel si cu buchetele de broccoli. Taie rosiile cherry in jumatati.
    • Soteaza legumele in unt cu adaos de ulei de masline, asezoneaza cu sare si piper negru proaspat macinat.
    • Soteaza ceapa alba taiata marunt in unt. Cand este patrunsa, adauga sosul de piper verde pregatit conform indicatiilor de pe eticheta, amesteca si spre finalul fierberii, cand ajunge la consistenta dorita, flambeaza sosul cu coniac.
    • Monteaza pe farfurie fierbinte: felii vrabioara de vita, legume sote, deasupra patrunjel cret, sos de piper verde si asezoneaza cu sare maldon si piper negru proaspat macinat.
Home
Produse
Retete
Inspiratie
Menu