Menu

Ingrediente

+

Pentru preparat


Linguini cu pesto, goji si migdale, file de ton si spuma din sos de citrice

...

Mod de preparare

  1. Pentru preparat

    • Intr-o oala cu apa clocotita si sare, punem la fiert linguini. Lasam la fiert aproximativ 3 minute si scurgem. Tinem la cald.
    • Fructele Goji se hidrateaza intr-unbol cu vin alb. Se scurg.
    • Pregatim feliile de ton pentru a fi gatite la gratar, ungem cu ulei de masline si frigem pe toate partile timp de 1-2 minute. Luam felia de pe gratar si ungem usor cu Knorr Condiment Lichid Roast Umami.Tinem la cald.
    • Pregatim spuma din sos de citrice: dizolvam Knorr Sos Lemon Butter in lapte cald, fierbem pana ajungem la o temperatura de 60 – 70 grade, apoi adaugam unt. Mixam pana obtinem o spuma cu ajutorul unui blender vertical.
    • Intr-o tigaie, prajim usor migdalele zdrobite, adaugam putin ulei de masline, linguini fierte al dente, Knorr Primerba Pesto, goji. Amestecam, apoi adaugam frunze de coriandru tocate.
    • Montam farfuria: asezam un strat de spuma din sos de citrice, deasupra linguini cu migdale, goji si coriandru, peste punem o felie de ton la gratar, piure de mango si decor de microplante.
Home
Produse
Retete
Inspiratie
Menu