Menu

Ingrediente

+

Pentru Preparat

  • Oua 8.0 buc
  • Zahar brun 165.0 g
  • Unt 250.0 g
  • Ciocolata menaj 72% cacao 280.0 g
  • Faina 170.0 g
  • Inghetata vanilie 400.0 g
  • Fructe de padure proaspete 100.0 g
  • Carte D’Or Topping Fructe de Padure 300.0 g
  • Cacao pentru pudrat formele
  • Frunze de menta pentru decor

...

Mod de preparare

  1. Pentru Preparat

    Ingredientele spălate, curățate, eviscerate, porționate în prealabil, vor trece prin următorii pași:
    • Ouăle se bat împreună cu zahărul, până devin cremoase și cresc în volum.
    • Ciocolata se amestecă cu untul, se topesc într-un vas la bain-marie, se amestecă cu crema obținută din ouă, apoi se adaugă făina cernută, se omogenizează compoziția.
    • Formele de aluminiu sau din material termorezistent se ung cu unt și se pudrează cu cacao.
    • Se toarnă crema de ciocolată pe jumătate de formă, se adaugă fructe de pădure, se umple forma.
    • Se coace în cuptorul preîncălzit la 180 grade Celsius timp de 8-10 minute.
    • Sufleul de ciocolată se montează pe farfurie sau se va servi din forma termorezistentă cu înghețată de vanilie și topping din fructe de pădure și decor frunze de mentă.
Home
Produse
Retete
Inspiratie
Menu