Menu

Ingrediente

+

SOS AFUMAT MISO RED CHILI SAMBAL

CIUPERCI FÂȘII

TAMAGOYAKI

SUC PENTRU MURĂTURI

  • Otet alb 250.0 ml
  • Zahar 200.0 g
  • Sare: 2 lingurite
  • Piper negru zdrobit
  • Frunze de lime Kaffir

LEGUME/FRUCTE PENTRU MURAT

  • Ananas, curatat, taiat in felii subtiri (fript usor la gratar): 200 g
  • Ridiche rosie sau Daikon, taiata subtire: 5-10 buc
  • Kale, taiata fin: 50 g
  • Sare si piper dupa gust

SOS OLANDEZ CU CITRICE ȘI BACON


Meniurile Viitorului 2025 – Street Food Couture

...

Mod de preparare

  1. SOS AFUMAT MISO RED CHILI SAMBAL

    • Combină toate ingredientele într-un robot de bucătărie. Amestecă până se formează o pastă.
    • Transferă într-o tigaie și fierbe la foc mic pentru a elimina excesul de lichid și pentru a intensifica aromele.
    • Lasă să se răcească și păstrează într-un recipient etanș.
  2. CIUPERCI FÂȘII

    • Preîncălzește cuptorul la 175°C.
    • Desfă ciupercile folosind o furculiță și pune-le într-un bol.
    • Într-un alt bol, combină restul ingredientelor pentru a face dressingul. Gustă și ajustează condimentele (ar trebui să aibă gust de sos adobo filipinez).
    • Toarnă peste ciuperci și amestecă pentru a combina uniform.
    • Aranjează ciupercile pe o tavă tapetată cu un covor de silicon. Coace timp de 15-20 de minute sau până se caramelizează.
  3. TAMAGOYAKI

    • Bate ouăle și condimentează cu Delikat Legume cernut. Adaugă piper alb.
    • Gătește în stil tamagoyaki (omletă japoneză) și formează dreptunghiuri (fă 4 straturi).
    • Lasă să se răcească pe un grătar.
    • Taie când s-au răcit pentru a se potrivi cu pâinea.
  4. SUC PENTRU MURĂTURI

    • Combină toate ingredientele și adu la fierbere.
    • Lasă să se răcească înainte de a adăuga legumele.
  5. LEGUME/FRUCTE PENTRU MURAT

    • Pune fiecare ingredient în recipiente separate.
    • Împarte lichidul de murat la fiecare dintre ele (ananasul va avea cea mai mică cantitate).
    • Acoperă și păstrează la frigider până la utilizare.
  6. SOS OLANDEZ CU CITRICE ȘI BACON

    • Prepară sosul combinând toate ingredientele. Opțional, încălzește sosul olandez înainte de a amesteca. Bate pentru a omogeniza, gustă și ajustează condimentele.
    • Pentru flaconul de plastic pentru ornare – adaugă maioneză.
    • Dacă folosești sosul pregătit spumă – elimină maioneza și încălzește sosul.
    • Aranjează baconul pe un covor de silicon și coace până devine crocant. Scurge excesul de ulei, pune deoparte până la utilizare.
  7. ASAMBLAREA SANDVIȘULUI

    • Stratifică sandvișul în următoarea ordine: Pâine, Întinde sosul miso sambal, Tamagoyaki (omletă japoneză), Hellmann’s Maioneză Real, Ciuperci fâșii, Ananas la grătar murat, Ridiche murată, Kale murată, Maioneză pe pâine.
    • Taie marginile pâinii. Pune o felie de bacon pe fiecare parte. Ornează cu sosul olandez cu citrice.
    • Presară pudră de lime kaffir și ornează cu microplante deasupra.
Home
Produse
Retete
Inspiratie
Menu