Menu

Ingrediente

+

Pentru Preparat


...

Mod de preparare

  1. Pentru Preparat

    • Fasonează mușchiulețul de porc, desfă-l cu ajutorul unui cuțit la o grosime de 0,5 cm și asezonează cu Knorr Condimente pentru carne de porc.
    • Pregătește pasta de brânză: amestecă într-un blender brânza de capră și miezul de nucă și întinde-o pe fiecare mușchiuleț.
    • Întinde folie de aluminiu pe masa de lucru, așază feliile de jambon una lângă alta, apoi așază mușchiulețul de porc și rulează strâns.
    • Coace rulada în cuptorul încins, la 150 de grade Celsius, timp de 45 de minute, apoi scoate din folie, stropește cu Rama Combi Profi și introdu tava în cuptorul încins la o temperatură de 180 de grade Celsius.
    • Pregătește salata caldă: sotează frunzele de spanac cu usturoi și nucșoară, asezonează cu vinegretă pregătită din Hellmann’s Vinaigrette Citrice și Hellmann’s Muștar clasic.
    • Pregătește rostiko din cartofi dulci: fierbe cartofii dulci pe jumătate, apoi rade cartofii și morcovii, pe răzătoarea mare, amestecă cu stafide, ouă și Knorr Primerba Ierburi de grădină. Formează rostiko într-un cerc și așază pe tava tapetată cu hârtie de copt.
    • Introdu tava în cuptorul preîncălzit la 170 de grade Celsius, timp de 25-30 de minute.
    • Pregătește sosul demi-glace: în 400 ml apă caldă, adaugă Knorr Sos Demi-Glace. Fierbe la foc mic timp de 2 minute, adaugă sosul obținut de la coacerea ruladei de porc, adaugă crenguțe de cimbru, vin alb și fierbe până când ajungi la consistența dorită, iar spre finalul fierberii adaugă câteva fâșii de unt.
    • Pregătește emulsia de morcovi infuzată cu vanilie: fierbe morcovi în supa de legume pregătită din 500 ml apă și 10 g Knorr Professional Bulion lichid de legume, când sunt fierți scoate-i și pregătește un piure fin într-un blender profesional, adaugă Rama Cremefine 31% multiple aplicații și câteva picături de esență de vanilie.
    • Montează farfuria: o felie de ruladă de mușchiuleț umplut cu brânză de capră și miez de nucă, salată de spanac, sos demi-glace, rostiko din cartofi dulci și morcovi și emulsie de morcovi cu infuzie de vanilie.
Home
Produse
Retete
Inspiratie
Menu