Menu

Ingrediente

+

Pentru Preparat


Reteta Knorr Professional Primerba Chef Alin Barabancea, Ambasador Primerba  

...

Mod de preparare

  1. Pentru Preparat

    • Pregateste supa de crustacee din 1,3 l apa fierbinte si 40 g Knorr Professional Bulion lichid de homar. Fierbe timp de 2 minute pentru omogenizare, tine la cald.
    • Curata ceapa si taie marunt.
    • Curata crevetii si taie-i cuburi.
    • Amesteca crema de branza cu Knorr Professional Primerba Ierburi de gradina.
    • Adauga intr-o tigaie 50 g unt si ulei de floarea soarelui, adauga crevetii Black Tiger, taiati cuburi, asezoneaza cu sare de mare proaspat macinata, prajeste aproximativ 2 minute, iar cand sunt gata, scoate-i si tine-i la cald.
    • Adauga in tigaie 50 g unt si ulei de floarea soarelui, apoi ceapa alba taiata marunt, soteaza usorr pana devine sticloasa, apoi adauga in tigaie pastele orzo. Tosteaza cateva 2-3 minute, apoi toarna vinul alb, lasa sa se evapore alcoolul si apoi toarna treptat supa de homar.
    • Amesteca usor si lasa sa fiarba la foc mic pana pastele orzo sunt fierte pe jumatate, adauga Knorr Professional Primerba Creveti, pasta nduja, crevetii sotati si jumatate din cantitatea de parmezan, proaspat ras.
    • Amesteca pentru omogenizare si lasa cateva secunde sa patrunda aromele. Consistenta trebuie sa fie ca la un risotto.
    • Monteaza farfuria: intinde pe farfurie orzo cu creveti si pasta nduja, formeaza quenelle de crema de branza cu ierburi fine si pune deasupra. Asezoneaza cu piper negru proaspat macinat si ulei de floarea soarelui, presat la rece.
Home
Produse
Retete
Inspiratie
Menu