Menu

Ingrediente

+

Pentru Preparat


Future Menus x Foodservice & Hospitality Expo 2024 x Chef Robert Voicu

...

Mod de preparare

  1. Pentru Preparat

    • Într-un soteuză sau cratiță de inox, adu la fierbere laptele de cocos cu smântâna lichidă 35% grăsime, aproximativ 85 de grade Celsius.
    • Adaugă Carte D’Or Professional și amestecă pentru omogenizare. Ia vasul de pe foc, temperează și toarnă pannacotta în forme, aproximativ 95 g per porție.
    • Așază formele umplute pe o tavă și introdu în frigider pentru minim 3 ore.
    • Între timp pregătește sosul de citrice: amestecă într-un flacon de plastic pentru sosuri, Carte D’Or Topping Lămâie și Knorr Arome Intense Citrus Fresh. Agită flaconul pentru omogenizare. Agită flaconul înainte de a servi pannacotta.
    • Toarnă aproximativ o lingură de sos de citrice pe fiecare pannacotta, adaugă câteva fructe de pădure și décor de flori comestibile. Servește rece.
Home
Produse
Retete
Inspiratie
Menu