Menu

Ingrediente

+

Pentru preparat


Para fiarta in vin rosu cu scortisoara, spuma de ciocolata cu miez de branza cu mucegai si fistic

...

Mod de preparare

  1. Pentru preparat

    • Intr-o oala adauga vinul rosu, zaharul brun, scortisoara si felii de portocala. Introdu perele curatate si fierbe-le la foc mic pentru a se infuza in vinul fiert cu scortisoara si portocala.
    • Taie branza cu mucegai cubulete.
    • Prajeste fisticul verde in cuptorul preincalzit la 180 °C timp de 7-8 minute. Blendeaza cateva secunde la robotul de bucatarie la viteza medie.
    • Pregateste mousse-ul de ciocolata neagra din Carte D’Or Mousse cu Ciocolata si lapte rece cu ajutorul unui mixer planetar, amesteca la viteza mica 1 minut, apoi 5-6 minute la viteza mare. Lasa-l apoi la frigider timp de 90 de minute.
Home
Produse
Retete
Inspiratie
Menu