Menu

Ingrediente

+

Paste

Sos

Inainte de servire

  • Capere 15.0 g
  • Masline negre 30.0 g
  • Parmezan ras 100.0 g
  • Patrunjel, tocat 20.0 g

Pentru acest preparat, popularul si versatilul crustaceu este inabusit intr-un bogat sos de rosii si vin alb, imbogatit cu masline negre pentru o experienta culinara desavarsita. Este atat de bun, incat va starni pofta oaspetilor.

...

Mod de preparare

  1. Paste

    • Preparati pastele conform instructiunilor.
    • Stropiti cu ulei de masline.
  2. Sos

    • Coaceti usturoiul la cuptor la 150°C pana cand usturoiul devine moale.
    • Curatati usturoiul copt, tocati si lasati-l deoparte.
    • Gatiti intr-o tigaie salota, telina si morcovul.
    • Adaugati vin alb si lasati sa se evapore.
    • Adaugati usturoiul.
    • Adaugati Knorr polparicca (daca doriti puteti blenda).
    • Condimentati sosul cu sare si piper negru.
    • Adaugati midiile in sos si fierbeti 5 min sau pana la gatirea completa.
    • Adaugati Knorr Arome Intense Citrus Fresh.
  3. Inainte de servire

    • Adaugati pastele in sos.
    • Asezati pastele pe farfurie, asezonati cu masline si capere, patrunjel si parmezan.
    • Gata de servire.
Home
Produse
Retete
Inspiratie
Menu