Menu

Ingrediente

+

Pentru risotto

  • Bulgur (amestec de cereale) 300.0 g
  • Mure proaspete 300.0 g
  • Sfecla rosie cruda 286.0 g
  • Ulei 50.0 ml
  • Smantana lichida 200.0 ml

Pentru pieptul de rata


Risotto poate fi facut nu numai din orez, ci si din alte cereale. Murele sunt fructe de toamna delicioase, cu ajutorul carora putem crea noi preparate de sezon.

...

Mod de preparare

  1. Pentru risotto

    • Fierbe bulgurul impreuna cu sfecla cuburi, condimenteaza cu sare si piper.
    • Spre finalul prepararii, adauga murele taiate jumatati si smantana lichida.
  2. Pentru pieptul de rata

    • Cresteaza pieptul de rata pe partea cu pielea, condimenteaza cu Knorr condimente pentru pui si videaza.
    • Gateste-l la 58 de grade timp de 30 minute, apoi raceste-l in apa cu gheata.
    • Rumeneste pieptul de rata pe ambele parti, intr-o tigaie incinsa.
    • Pregateste sosul Knorr Bratenjus conform indicatiilor si adauga putina grasime de la rata, pentru un plus de gust.
  3. Pentru servire

    • Intr-o forma, aseaza risotto, apoi bucatile de piept de rata si sosul.
Home
Produse
Retete
Inspiratie
Menu