Ingrediente
Piept de rata, varza rosie caramelizata, sos de portocale
−
+
€0.0
Pentru gatirea carnii de rata
Piept de rata
/g
2.5 kg
0%
Sare
/g
30.0 g
0%
Piper
/g
15.0 g
0%
Portocale
/g
1.0 kg
0%
Pentru preparea garniturii
Ceapa rosie
/g
500.0 g
0%
Varza rosie
/g
1.0 kg
0%
Zahar
/g
80.0 g
0%
Vin rosu
/ml
500.0 ml
0%
Suc de coacaze
/ml
500.0 ml
0%
Baton scortisoara
/buc
5.0 buc
0%
Cartofi
/g
2.0 kg
0%
Lapte
/ml
300.0 ml
0%
Unt
/g
200.0 g
0%
Pentru realizarea sosului
Coniac
/ml
50.0 ml
0%
Unt
/g
100.0 g
0%
/
Pentru gatirea carnii de rata
-
Piept de rata 2.5 kg
-
Sare 30.0 g
-
Piper 15.0 g
-
Portocale 1.0 kg
Pentru preparea garniturii
-
Ceapa rosie 500.0 g
-
Varza rosie 1.0 kg
-
Zahar 80.0 g
-
Vin rosu 500.0 ml
-
Suc de coacaze 500.0 ml
-
Baton scortisoara 5.0 buc
-
Cartofi 2.0 kg
-
Lapte 300.0 ml
-
Unt 200.0 g
Pentru realizarea sosului
-
Coniac 50.0 ml
-
Unt 100.0 g