Menu

Ingrediente

+

Pentru NoMince

  • The Vegetarian Butcher NoMince 2 kg 400.0 g
  • ulei de masline

Pentru sos

Pentru pizza

  • Paline aluat pizza 4.0 buc
  • Rosii cherry, taiate pe jumatate 16.0 buc
  • Mozzarella (vegan) rasa 500.0 g

De la iubitorii de carne pentru iubitorii de carne, The Vegetarian Butcher va ofera proteine din plante cu gustul si textura carnii.

...

Mod de preparare

  1. Pentru NoMince

    • Preincalziti cuptorul la 200 grade Celsius.
    • Intr-o tigaie non aderenta, adaugati putin ulei de msaline, prajiti la foc mediu spre mare The Vegetarian Butcher NoMince, pana ce devine crocanta. Tineti la cald.
  2. Pentru sos

    • In aceiasi tigaie, adaugati putin ulei de masline, adaugati ceapa rosie si cuburile de ardei gras.
    • Sotati pana ceapa devine sticloasa, adaugati usturoi, oregano, Knorr Arome Intense Deep Smoke si cuburile de rosii, amestecati pentru omogenziare.
    • Adaugati Knorr Sos de rosii Napoletana si aduceti la fierbere. Asezonati cu sare si piper negru macinat, dupa gust.
    • Fierbeti la foc mic pana cand ajungeti la consistenta dorita, luati tigaia de pe foc si tempereaza cateva minute.
  3. Pentru pizza

    • Intindeti aluatul de pizza pe o tava intinsa tapetata cu hartie de copt.
    • Adaugati sosul de rosii, jumatatile de rosii cherry si o cantitate suficienta de NoMince.
    • Presarati mozzarella (vegan) rasa peste si coaceti la cuptor timp de 10-12 minute pana ce suprafata este gratinata.
  4. Sfatul bucatarului

    Puteti inlocui sosul de rosii Napoletana cu un sos picant de rosii sau sa adaugati la sosul de rosii menta proaspata si felii de lamaie. Poate fi o optiune vegana interesanta si un sos de maioneza vegan cu lamaie. De adaugat, pentru un plus de proteine, boabe de fasole rosie sau fasole neagra.
Home
Produse
Retete
Inspiratie
Menu